H ΒΜW M5 Safety Car του Moto GP διαλύεται στην πίστα της Jerez

Σχετικά άρθρα

Στον αγώνα υπ’αριθμόν 3000 του Moto GP, ο Dani Pedrosa αναδείχθηκε νικητής σήμερα στον αγώνα της πατρίδας του που έλαβε χώρα στην πίστα της Jerez. Η Honda είδε και τον περσινό πρωταθλητή Marc Marquez να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και ένας ακόμη Ισπανός ολοκλήρωσε το θρίαμβο των Ιβήρων, καθώς ο Jorge Lorenzo πανηγύρισε το πρώτο του βάθρο με την Ducati.

Ωστόσο, τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν για τον λάθος λόγο σε έναν πρώην πρωταθλητή. Ο λόγος για τον Franco Uncini, πρωταθλητή στην κατηγορία των 500κ.εκ με τη Suzuki το 1982, o οποίος, στο warm up, έχασε στην πέμπτη στροφή της πίστας τον έλεγχο της BMW M5 που εκτελούσε χρέη αυτοκινήτου ασφαλείας λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, με αποτέλεσμα η τελευταία να υποστεί σοβαρές ζημιές.

Παρά τις αρχικές ανακοινώσεις που ήθελαν τον Uncini να βγαίνει “ατσαλάκωτος” από την M5, η κόρη του Ludovica ανέφερε ότι τελικά ο πατέρας της διεκομίσθη στο νοσοκομείο με κατάγματα.

Να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες…

ΠηγήMotofire

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kimera παρουσιάζει το αγωνιστικό K39 για το Pikes Peak

Η Kimera έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του αγωνιστικού που ετοιμάζει και ονομάζει K39, με την ιταλική εταιρεία κατασκευής restomod να ισχυρίζεται...