Gronholm: Ήταν πολύ πιο δύσκολη η επιστροφή στο WRC, απ’όσο νόμιζα

Σχετικά άρθρα

Στα μέσα Ιανουαρίου, ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής του WRC, Marcus Gronholm, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην ενεργό δράση για έναν αγώνα, καθώς έτρεξε με ένα Toyota Yaris WRC το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Ράλι Σουηδίας, ως ιδιωτική συμμετοχή.

Ο 51-χρονος Gronholm αποσύρθηκε επίσημα από το WRC στο τέλος του 2007 και από τότε έκανε τρεις φορές την εμφάνιση του σε αγώνες, με την τελευταία να ήταν στον δεύτερο αγώνα του φετινού παγκόσμιου πρωταθλήματος

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Gronholm με τα νέας γενιάς αγωνιστικά και όπως παραδέχτηκε θα είναι και η τελευταία, καθώς η επιστροφή ήταν πολύ πιο δύσκολη απ’όσο νόμιζε (ή ήλπιζε) ότι θα ήταν.

Πριν από τον αγώνα, ο Gronholm είχε δείξει να έχει σταθερό ρυθμό στις δοκιμές, αλλά στον αγώνα δεν μπόρεσε ποτέ να πλησιάσει την ταχύτητα των πρωτοπόρων, ενώ είχε και δύο εξόδους στα δάση, με την τρίτη να πέφτει πάνω σε δέντρα. Τελικά τερμάτισε στην 38η θέση, 42 λεπτά μακριά από τον νικητή Tanak, με τον Φινλανδό να δηλώνει:

Σε αυτές τις συνθήκες, σε αυτές τις ειδικές και στην κατάσταση που ήταν ο δρόμος, ήταν πιο δύσκολο από ό,τι νόμιζα ότι θα ήταν.

Πηγήmotorsport

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα, με το νέο ιταλικό B-SUV να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ. Το μοντέλο προσφέρεται...