Έτσι οι αυτοκινητοβιομηχανίες τρόλαραν και φέτος την Πρωταπριλιά

Σχετικά άρθρα

1η Απριλίου χθες ή αλλιώς η παγκόσμια ημέρα του ψέματος. Η δική μας πας πρωταπριλιάτικη φάρσα ήταν η επιστροφή του Kimi Raikkonen στην Ferrari, με τον Vettel να πηγαίνει στην Alfa Romeo.

Τι ετοίμασαν όμως φέτος οι αυτοκινητοβιομηχανίες προκειμένου να μας κοροϊδέψουν; Ας δούμε όλες τις φετινές “τρολιές” που ξεχώρισαν.

Toyota Αυστραλίας

Οι Αυστραλοί της Toyota δημιούργησαν το μοναδικό HiAce Convertible.

Η συγκεκριμένη έκδοση υποτίθεται πως θα κατασκευαστεί σε 2.019 μονάδες, όλες διαθέσιμες αποκλειστικά στην αγορά της Αυστραλίας.

Διαθέτει μαλακή αναδιπλούμενη οροφή, μπορεί να μεταφέρει έως και 7 άτομα, ενώ εξοπλίζεται και με ενσωματωμένη κουζίνα. Αυτή βρίσκεται στο πίσω μέρος και αποτελείται από φούρνο και εστία με τέσσερα “μάτια”.

Toyota Αμερικής

Η Toyota Βορείου Αμερικής από την άλλη, ετοίμασε το Yaris Adventure, την pickup έκδοση του Yaris. Το αυτοκίνητο μπορεί να μεταφέρει δύο επιβάτες, μιας και στο πίσω μέρος συναντάμε μια μικρή καρότσα, που μπορεί να μεταφέρει έως και 135 κιλά. Κίνηση παίρνει από τον 1.500αρη τετρακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 105 ίππων.

Fiat

Η Fiat Αγγλίας ετοίμασε το Panda Hawaiian Edition προκειμένου να τιμήσει το Cinquecento που πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική εκπομπή “The Inbetweenrs”, που προβλήθηκε μεταξύ 2008 και 2010.

Υποτίθεται πως θα κατασκευαστεί σε 1.419 μονάδες, είναι βαμμένο σε κίτρινο χρώμα, έχει κόκκινη πόρτα συνοδηγού, μαύρους προφυλακτήρες. μαύρα προστατευτικά και φορά τον 900 κ.εκ κινητήρα του πρώτου Cinquecento, απόδοσης 39 ίππων.

Lamborghini

Η Lamboghini μας δείχνει ένα ειδικό τροχόσπιτο που ετοίμασε για την Huracan. Είναι σχεδιασμένο από το Centro Stile τμήμα της εταιρίας, έχοντας τον γνώριμο γωνιώδες σχεδιασμό των μοντέλων της ιταλικής φίρμας.

Volkswagen

Η Volkswagen δημιούργησε ένα νέο παρμπρίζ, που το ονομάζει OOPS, Optimized Optical Personal Screen, και επιτρέπει στους επιβάτες να μην φορούν τα γυαλιά τους, μιας και το παρμπρίζ λειτουργεί όπως αυτά.

Porsche

H Porsche μας δείχνει το λογότυπο που θα φορά η Taycan. Αυτό αντί για το άλογο της Porsche, έχει ένα QR Code, αφού σύμφωνα με την εταιρία, αυτό αντικατοπτρίζει καλύτερα την σημερινή εποχή. Αν κάποιος σκανάρει το συγκεκριμένο QR code, τότε θα μπει σε αυτή τη σελίδα που μας λέει πως πρόκειται για το πρωταπριλιάτικο αστείο της Porsche.

Land Rover

Η Land Rover από τη μεριά της, δημιούργησε το πιο απομακρυσμένο σημείο φόρτισης στην Αγγλία, μιας και τοποθέτησε έναν φορτιστή στο Isle of Skye της Σκωτίας, προκειμένου οι ιδιοκτήτες των Range Rover και Range Rover Sport P400e να μπορούν να φορτίσουν.

Hyundai

Η Hyundai είδε το N Roadster, την rendering δημιουργία του Yeonjoon Park και αποφάσισε πως αυτό θα είναι το πρωταπριλιάτικο αστείο της για φέτος.

Jeep

Το σεντάν της μας έδειξε χθες η Jeep, με το μοντέλο να έχει την γνώριμη, χαρακτηριστική γρίλια της εταιρίας.

BMW

Η BMW μας δείχνει την ειδική, επαναστατική βαφή που ετοίμασε για τα i3 και i8, η οποία μπορεί και φορτίζει τις μπαταρίες των αυτοκινήτων το βράδυ.

Tesla

O Elon Musk τρόλαρε και αυτός την πρωταπριλιά, γράφοντας στο Twitter, πως θα μπει στην Formula 1 με την SpaceX Tesla F1 Team.

Elon Musk

Ο Musk δεν έμεινε μόνο στο tweet του, μιας και θέλησε να γίνει ράπερ και ανέβασε στο Soundcloud ένα τραγούδι, το RIP Harambe, ως φόρο τιμής στον 17χρονο γορίλα Harambe που πυροβολήθηκε από τους υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου στο Σινσινάτι το 2016.

Honda

https://youtu.be/kZ5oRIXCFlM

Η Honda ετοίμασε μια ειδική έκδοση του Pastport, εμπνευσμένο από την δεκαετία του 1990.

Κahn Design

Ο βελτιωτικός οίκος δημιούργησε και αυτός μιας πρωτοποριακή βαφή που την ονομάζει “Electrically Customisable Paint” (ECP) και επιτρέπει στον ιδιοκτήτη να επιλέγει το χρώμα του αυτοκινήτου του μέσω μιας εφαρμογής στο smartphone του.

Skoda

Η Skoda σκέφτηκε πως θα ήταν χρήσιμο, τα φώτα που υπάρχουν στο κάτω μέρος της πόρτας και προβάλλουν συνήθως το λογότυπο, να λειτουργούν ως σύστημα ειδοποιήσεων, ενημερώνοντας τον οδηγό με τα πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε ημέρα.

WRC

Το WRC από την άλλη, έγραψε πως αναπτύσσει ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης που θα αντικαταστήσει τον συνοδηγό στα αγωνιστικά αυτοκίνητα.

MG

Ελαστικά που ζωγραφίζουν με χρώμα τον δρόμο μας δείχνει η MG. Τα χρώματα είναι υδατοδιαλυτά και η MG δηλώνει πως με αυτά, πηγαίνει την εξατομίκευση σε άλλο επίπεδο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renault παρουσιάζει το Grand Koleos, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Geely

Θυμάσαι τη Renault Samsung Motors; Τον Μάρτιο του 2022, ο κορεατικός βραχίονας της γαλλικής μάρκας απέρριψε το όνομα της δημοφιλούς ηλεκτρονικής μάρκας και τη...

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...