Αποφυλακίστηκε ο Ghosn με εγγύηση 4,5 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Ιαπωνικό δικαστήριο αποφάσισε σήμερα να αφήσει ελεύθερο τον Carlos Ghosn, με το πρώην αφεντικό της Renault-Nissan να πληρώνει χρηματική εγγύηση ύψους 500 εκατ. γεν (4,5 εκατ. δολαρίων), το ήμισυ της προηγούμενης εγγύησης του 1 δισ. γιεν (9 εκατ. δολαρίων).

Η αποφυλάκιση του Ghosn του δίνει την δυνατότητα να προετοιμαστεί καλύτερα για τη δίκη του που αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα μέσα στο έτος, όταν θα πρέπει να απαντήσει και στην τελευταία -4η συνολικά- κατηγορία περί διακεκριμένης απιστίας μαζί με τρεις άλλες κατηγορίες οικονομικών ατασθαλιών κατά την περίοδο που είχε τα ηνία της Nissan.

Ο Ghosn από την μεριά του αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του. Ο Ghosn θα παρακολουθείται στενά, δεν θα μπορεί να φύγει από την Ιαπωνία, ενώ θα μπορεί να συναντιέται ή να επικοινωνεί με την γυναίκα του μόνο μετά από σχετική άδεια.

Ο Ghosn αντιμετωπίζει μέχρι και 15 χρόνια φυλάκισης εάν κριθεί ένοχος.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...

1 στα 3 αυτοκίνητα το 2030 παγκοσμίως θα είναι κινέζικο

Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένεται να συνεχίσουν την ταχεία επέκτασή τους εκτός της εσωτερικής αγοράς τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το 33% της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου...