Ο Anthony Levandowski κατηγορείται για ομοσπονδιακά εγκλήματα

Σχετικά άρθρα

Ο Anthony Levandowski είναι ο άνθρωπος που έκλεψε 14.000 έγγραφα από την Google, χρησιμοποιώντας τα για να αναπτύξει αυτόνομη τεχνολογία για λογαριασμό της Uber. Η Google πήγε την υπόθεση στα δικαστήρια, αναγκάζοντας την Uber να τον απολύσει, με τον Levandowski ωστόσο να αρνείται να επιστρέψει τα αρχεία που είχε κλέψει.

Τώρα, το γραφείο του εισαγγελία των ΗΠΑ ανακοίνωσε πως κατηγορεί τον Levandowski για 33 κλοπές εμπορικών μυστικών. Πρόκειται για ομοσπονδιακά εγκλήματα, με τον εισαγγελέα να ισχυρίζεται πως ο Levandowski έκλεψε πολυάριθμα αρχεία μηχανικής, κατασκευής και επιχειρήσεων που σχετίζονται με την προσαρμοσμένη τεχνολογία LiDAR της Google και την αυτόνομη οδήγηση αυτοκινήτου. Τα ληφθέντα αρχεία περιλάμβαναν σχέδια πλακέτας κυκλωμάτων, οδηγίες εγκατάστασης και δοκιμής LiDAR και εσωτερικό έγγραφο παρακολούθησης.

Ο Levandowski, εάν καταδικαστεί αντιμετωπίζει μέγιστη ποινή 10 ετών και χρηματική ποινή 250.000 δολαρίων, συν επιστροφή, για κάθε παραβίαση.

ΠηγήJustice.gov

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...

1 στα 3 αυτοκίνητα το 2030 παγκοσμίως θα είναι κινέζικο

Οι κινεζικές αυτοκινητοβιομηχανίες αναμένεται να συνεχίσουν την ταχεία επέκτασή τους εκτός της εσωτερικής αγοράς τους προκειμένου να εξασφαλίσουν το 33% της παγκόσμιας αγοράς αυτοκινήτου...