Jeremy Clarkson: H Greta Thunberg πρέπει να “σκάσει”, είναι τρελή και επικίνδυνη

Σχετικά άρθρα

Ο Jeremy Clarkson είναι εξοργισμένος με τη Greta Thunberg και δεν το κρύβει. Σε πρόσφατη συνέντευξη του σε μέσο της Αυστραλίας για την προώθηση της νέας σεζόν του The Grand Tour, ο 59-χρονος Βρετανός εξαπέλυσε μύδρους κατά της 16-χρονης Σουηδής ακτιβίστριας, που σκοπό έχει τη καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την κλιματική αλλαγή.

Συγκεκριμένα ο Clarkson είπε:

Είναι τρελή και είναι επικίνδυνη, και προκαλεί αϋπνία στα μικρά παιδιά με την ιδιοτροπία της. Νομίζω ότι πρέπει να πάει πίσω στο σχολείο και να το βουλώσει.

Δεν νομίζω ότι έχω δει πραγματικά τα αποτελέσματα της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Όταν δείτε τα σπίτια σε ξυλοπόδαρα στην εκπομπή μας -12 με 15 μέτρα- και το νερό είναι μίλια μακριά, τότε σκέφτεσαι “το νερό πρέπει να είναι εκεί ψηλά αυτή την εποχή του χρόνου και είναι εκεί κάτω. Αυτό είναι απίστευτο.

Έτσι, αυτό είναι ένα αξιοσημείωτο πράγμα και ξέρω ότι θα υπάρχουν πάρα πολλά παιδιά που θα πουν “χα! Σε βλέπω, εκεί είσαι!” Τώρα πήγαινε στο σχολείο, μάθετε κάτι επιστημονικό, και κάνε κάτι γι ‘αυτό.

Δες ακόμα

Το νέο επεισόδιο του Grand Tour φαίνεται να είναι εντυπωσιακό

ΠηγήThe Sun

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Pimp My Ride επιστρέφει στο Netflix

Η αγαπημένη για πολλούς εκπομπή των '00s, η Pimp My Ride επιστρέφει στο Netfilx. Η εκπομπή θα ονομάζεται πλέον Resurrected Rides και στη παρουσίασή...

Ο Jeremy Clarkson ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας του Ηνωμένου Βασιλείου για δεύτερη χρονιά

Στην ετήσια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το IllicitEncounters, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως "ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών για παντρεμένους" της Μεγάλης Βρετανίας, ο Jeremy...