Δες μια BMW M4 GTS να 300άριζει στην Autobahn

Σχετικά άρθρα

Μια από τις 830 M4 GTS που κατασκεύασε η BMW πρωταγωνιστεί σε αυτό το video, πιάνοντας ταχύτητες της τάξεως των 300 χλμ/ώρα, σε τμήμα των γερμανικών Autobahn που δεν έχει όριο ταχύτητας.

Η M4 GTS φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα που χάρη στο σύστημα ψεκασμού νερού, αποδίδει 500 άλογα και 600 Nm ροπής και συνδυάζεται με το 7-τάχυτο M DCT αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Αυτό σημαίνει ότι η M4 GTS επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα από στάση σε 3,8 δευτερόλεπτα με την τελική της ταχύτητα να είναι 305 χλμ/ώρα, με την γερμανική εταιρία να αναφέρει ότι o Jorg Weidinger, οδηγός εξέλιξης του BMW M Division, γύρισε με μια τέτοια στο Nurburgring σε 7:27.88, όντας 24 ολόκληρα δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από την απλή M4.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...

Επίσημο: Νέα BMW X3

Τη νέα γενιά της X3 παρουσίασε η BMW, με την τέταρτη γενιά του μοντέλου να προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και...