To Netfilx ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τον Ayrton Senna

Σχετικά άρθρα

Το Netflix σε συνεργασία με τη βραζιλιάνικη εταιρεία παραγωγής Gullane και την οικογένεια του Senna, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον θρύλο της F1, Ayrton Senna. Αυτό θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με την οικογένεια του Βραζιλιάνου οδηγού να έχει δώσει “άνευ προηγουμένου πρόσβαση” για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ.

Αυτό θα παρουσιάσει τη ζωή και την τεράστια καριέρα του εθνικού ήρωα και παγκόσμιου ειδώλου της Formula 1, όπου θα δούμε άγνωστες πτυχές της ζωής του, αλλά και σημεία-κλειδιά της τεράστιας καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα ξεκινήσει με τη μετακίνηση του Senna στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1981 για να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα Formula Ford 1600, και θα ολοκληρωθεί με το ατύχημα που του στέρησε τη ζωή του στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο του 1994.

Για τα γυρίσματα θα χρησιμοποιηθούν αρκετές τοποθεσίες ανά τον κόσμο, όπως το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Senna στο Σάο Πάολο. Το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο σε δύο γλώσσες (πορτογαλικά και αγγλικά) και θα προβληθεί το 2022.

Δες ακόμα

10 στιγμές που ο Senna απέδειξε ότι υπάρχει Θεός. Και είναι Βραζιλιάνος

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα