Η Rivian κατοχύρωσε έξι νέα ονόματα μοντέλων

Σχετικά άρθρα

Πριν μια εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι η Rivian αναζητά τοποθεσία για ένα δεύτερο εργοστάσιο στις ΗΠΑ, και σήμερα μαθαίνουμε ότι η αμερικάνικη εταιρία κατοχύρωσε πρόσφατα έξι νέα ονόματα, που αφορούν μελλοντικά μοντέλα της.

Ακολουθώντας τη στρατηγική ονοματολογίας που καθιέρωσε με τα R1T και R1S, η Rivian κατοχύρωσε τα: R3T, R3S, R4T, R4S, R5T και R5S, με τα R2T και R2S να τα κατέχει ήδη από το 2018 και το 2019. Η Rivian έκανε αίτηση επίσης για τα εμπορικά ονόματα R2A, R2C, R2R, R1A, R1V και R2X, κάτι που δείχνει ότι η Rivian έχει μεγάλα σχέδια για τα μελλοντικά της προϊόντα.

Και ενώ το “T” σημαίνει truck (pickup) και το “S” το SUV, δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να σημαίνουν τα “A”, “C”, “V”, “X” και “R”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα μπαταρία που φορτίζει σε λιγότερο από 5 λεπτά

Πέρυσι, η startup Nyobolt με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε έναν πολύ τολμηρό ισχυρισμό, πως αναπτύσσει ένα σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο, η μπαταρία του οποίου...

Η Rivian ετοιμάζει πέντε νέα αυτοκίνητα

Η Rivian ετοιμάζει πέντε νέα αυτοκίνητα, με την teaser φωτογραφία να δείχνει πως αυτά θα είναι διαφορετικά από τα R2 και R3 που παρουσίασε...