Μοναδικό ρολόι Jacob Co. Bugatti Chiron για τον Cristiano Ronaldo

Σχετικά άρθρα

Η ελβετική ωρολογοποιία Jacob & Co παρουσίασε μια μοναδική έκδοση του Bugatti Chiron Tourbillon που θα κοσμεί το χέρι του Cristiano Ronaldo. Το ρολόι αντλεί στοιχεία από την Chrion του Rolando και το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ρολογιού είναι η λειτουργική μικρογραφία του W16 κινητήρα που υπάρχει μέσα του.

Ο κινητήρας ξεκινά να λειτουργεί όταν πατηθεί η δεξιά κορώνα του ρολογιού, με τον στροφαλοφόρο άξονα να περιστρέφεται και να κινεί με την σειρά του τα πιστόνια, ενώ και τα δύο turbo αποκτούν ζωή.

Όλος ο μηχανισμός εδράζεται πάνω σε 4 “αμορτισέρ” που δίνουν την αίσθηση πως αιωρείται μέσα στη κάσα, με το λουράκι να είναι κατασκευασμένο από καουτσούκ, έχοντας πόρπη από τιτάνιο.

Η διάφανη κάσα έχει διαστάσεις 55 χλστ x 44 χλστ x 20 χλστ, είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, διαθέτει κρύσταλλο από ζαφείρι και έχει έναν tourbillon μηχανικό αποτελούμενο από 578 εξαρτήματα, τοποθετημένος κεκλιμένα κατά 30 μοίρες.

Η αυτονομία του φτάνει τις 60 ώρες και η παρακολούθηση της γίνεται με έναν δείκτη που μιμείται την στάθμη του καυσίμου ενός οχήματος. Επίσης φέρει 232 λευκά διαμάντια και 109 μαύρα ζαφείρια, συνολικού βάρους 21 καρατιών. Το ρολόι εκτιμάται πως κοστίζει άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα, με το νέο ιταλικό B-SUV να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ. Το μοντέλο προσφέρεται...