Η Mercedes ανακαλεί την S-Class για 18η φορά

Σχετικά άρθρα

Νέα εβδομάδα, νέα ανάκληση για την S-Class. Αιτία αυτή τη φορά είναι το γεγονός πως τα διακοσμητικά μέρη στις πλάτες των μπροστινών καθισμάτων μπορούν να αποκολληθούν κατά την ενεργοποίηση του πίσω αερόσακου σε περίπτωση σύγκρουσης.

Ως αποτέλεσμα, ο αερόσακος μπορεί να χαλάσει ή να μην ενεργοποιηθεί όπως προβλέπεται, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού για όσους κάθονται στο πίσω μέρος. Η Mercedes θα αντικαταστήσει τα διακοσμητικά μέρη της επένδυσης των καθισμάτων με νέα, χωρίς χρέωση.

Αυτή είναι η 18η φορά που η Mercedes-Benz ανακαλεί το κορυφαίο της μοντέλο και επηρεάζει τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 15 Οκτωβρίου 2020 και 16 Δεκεμβρίου 2021.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renault παρουσιάζει το Grand Koleos, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Geely

Θυμάσαι τη Renault Samsung Motors; Τον Μάρτιο του 2022, ο κορεατικός βραχίονας της γαλλικής μάρκας απέρριψε το όνομα της δημοφιλούς ηλεκτρονικής μάρκας και τη...

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...