Στο Hyundai Ioniq 5 το βραβείο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς

Σχετικά άρθρα

Η επιτροπή του World Car of the Year (WCoty) ανακοίνωσε σήμερα πως τον τίτλο του παγκόσμιου αυτοκινήτου της χρονιάς για το 2022 το κατέκτησε το Hyundai Ioniq 5, αφήνοντας πίσω του τα- Ford Mustang Mach-E και Kia EV6. Πέρυσι νικητής ήταν το Volkswagen ID.4.

To Hyundai Ioniq 5 κέρδισε επίσης τον τίτλο του World Electric Vehicle of the Year 2022 και αυτόν του World Car Design of the Year 2022.

Τον τίτλο του World Luxury Car τον κέρδισε η Mercedes-Benz EQS, ενώ τον τίτλο του World Performance Car τον κατέκτησε το Audi E-Tron GT. Ο τίτλος του World Urban Car δόθηκε στο Toyota Yaris Cross.

Παράλληλα, πριν μερικές εβδομάδες ο θεσμός έδωσε το βραβείο World Car Person of the Year στον Luc Donckerwolke, εκτελεστικό αντιπρόεδρο σχεδιασμού και διευθύνοντα συμβούλου του Ομίλου της Hyundai.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Hyundai ανακαλεί 47.770 Tucson

47.770 Tucson ανακαλεί η Hyundai, επειδή μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί το immobilizer. Η ανάκληση επηρεάζεται τα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2022. Σε...

Επίσημο: Hyundai Inster, ένα ηλεκτρικό A-SUV με 355 χλμ. αυτονομία

Η Hyundai παρουσίασε σήμερα το Inster, ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με το παγκόσμιο ντεμπούτο του γίνεται στη διεθνή έκθεση κινητικότητας του Busan, που...