Η BMW ετοιμάζει M Hommage μοντέλο

Σχετικά άρθρα

Σε λιγότερο από 10 ημέρες η BMW θα παρουσιάσει την M4 CSL και φήμες θέλουν την εταιρία να παρουσιάζει κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους μήνες ένα M Hommage μοντέλο που θα βασίζεται στην M4 CSL και η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 50 μονάδες.

Το επετειακό μοντέλο με το οποίο το τμήμα M της Μ θα γιορτάσει τα 50στα του γενέθλια, θα κοστίζει 600.000 ευρώ, με το M Hommage μοντέλο να φορά τον 3,0-λιτρο twin-turbo κινητήρα που θα αποδίδει 600 άλογα με 700 Nm ροπής και θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τη κίνηση να μεταφέρεται στον πίσω άξονα. Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 3,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα μεγαλύτερη των 300 χλμ/ώρα.

Η σχεδίαση θα είναι τολμηρή και θα είναι πιο επιθετική από αυτό της M4 CSL, αντλώντας στοιχεία από το 3.0 CSL Hommage Concept που παρουσιάστηκε το 2015 (φωτογραφίες). Θα φορά σφυρήλατες ελαφριές ζάντες, κίτρινα φωτιστικά σώματα, ενεργή αεροδυναμική, ρυθμιζόμενα αμορτισέρ και ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έναρξη παραγωγής για τη νέα BMW M5

Εκτός της νέας γενιάς της Σειράς 1, η BMW ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκίνησε η παραγωγή και της νέας M5, η οποία αποκαλύφθηκε μόλις την...

Η Renault παρουσιάζει το Grand Koleos, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Geely

Θυμάσαι τη Renault Samsung Motors; Τον Μάρτιο του 2022, ο κορεατικός βραχίονας της γαλλικής μάρκας απέρριψε το όνομα της δημοφιλούς ηλεκτρονικής μάρκας και τη...