Bernie Ecclestone: Αρνείται τις κατηγορίες για απόκρυψη περιουσίας 472 εκατ. ευρώ

Σχετικά άρθρα

Ο πρώην επικεφαλής της Formula 1 δήλωσε αθώος στις κατηγορίες απάτης επειδή φέρεται να μην δήλωσε περιουσιακά στοιχεία ύψους 400 εκ. λιρών (472 εκατ. ευρώ) στο εξωτερικό.

Ο Bernie Ecclestone βρέθηκε σήμερα στο δικαστήριο του Westminster Magistrates Court όπου ισχυρίστηκε πως είχε συστήσει μόνο ένα καταπίστευμα, υπέρ των τριών θυγατέρων του, αρνούμενος την κατηγορία για απάτη με ψευδή δήλωση σε σχέση με την παράλειψή του να δηλώσει στην HMRC, την ύπαρξη περιουσιακών στοιχείων που κατείχε στο εξωτερικό και τα οποία πιστεύεται ότι η αξία τους υπερβαίνει τα 400 εκατομμύρια λίρες.

Φέρεται επίσης να είπε ότι, εκτός από το καταπίστευμα που ιδρύθηκε υπέρ των θυγατέρων του, δεν ήταν ο ιδρυτής ούτε ο δικαιούχος οποιουδήποτε καταπιστεύματος, εντός ή εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Ecclestone αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση χωρίς όρους ενόψει της επόμενης εμφάνισης του στο Southwark Crown Court, στις 19 Σεπτεμβρίου.

Η κατηγορία κατά του δισεκατομμυριούχου, εγκρίθηκε από την Εισαγγελική Υπηρεσία του Στέμματος (CPS) τον περασμένο μήνα μετά από έρευνα της HM Revenue and Customs (HMRC), η οποία δήλωσε ότι η έρευνα ήταν “πολύπλοκη και παγκόσμια”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα