Άκου τον εκκωφαντικό ήχο του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα του Apollo Evo

Σχετικά άρθρα

Τον Νοέμβριο του 2021 η Apollo παρουσίασε στο περιθώριο της έκθεσης China International Import Expo στη Σαγκάη το Evo, το οποίο αποτελεί τον διάδοχο του Apollo Intensa Emozione. Η παραγωγή του hypercar της γερμανικής εταιρίας θα περιοριστεί στα 10 αυτοκίνητα και ένα εξ αυτών πήρε μέρος στην εκδήλωση Supercar Owners Circle, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην Κροατία.

Το Evo είναι ένα από τα πιο εξωπραγματικά hypercar που πωλείται σήμερα, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε ήχο, και είναι κατασκευασμένο πάνω σε ένα carbon monocoque πλαίσιο, Μηχανικά, παίρνει κίνηση από έναν 6,3-λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα με όριο περιστροφής τις 9.000 σ.α.λ, απόδοσης 780 ίππων στις 8.500 σ.α.λ με 759 Nm ροπής στις 6.000 σ.α.λ.

Ο κινητήρας συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων της Hewland με paddles στο τιμόνι, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 2,7 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 333 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα, με το νέο ιταλικό B-SUV να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ. Το μοντέλο προσφέρεται...