Η Honda teasάρει τη νέα γενιά του Accord

Σχετικά άρθρα

Το Ιούλιο του 2017 η Honda παρουσίασε στις ΗΠΑ. τη σημερινή -δέκατη- γενιά του Accord, με την κυκλοφορία του να ξεκινά λίγους μήνες αργότερα το ίδιο έτος, ενώ ακολούθησε η ιαπωνική αγορά 2,5 χρόνια αργότερα. Η εταιρία προσφέρει διαφορετική γκάμα σε κάθε διαφορετική γεωγραφική περιοχή, γι’αυτό και το sedan μοντέλο δεν το είδαμε ποτέ στην Ευρώπη.

Σήμερα βλέπουμε τις πρώτες teaser φωτογραφίες της νέας -11ης- γενιάς του sedan μοντέλου, με τη Honda να μην ανακοινώνει πότε θα το αποκαλύψει. Ωστόσο, οι μέχρι σήμερα πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ από τα τέλη του 2023 ή τις αρχές του 2024.

Το νέο μοντέλο της Honda αποκτά ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο με αναδιαμορφωμένη μάσκα, νέα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες. Οι προβολείς είναι λεπτοί και αποτελούν επέκταση της τραπεζοειδούς μάσκας, με το αυτοκίνητο να διαθέτει επίσης ένα στενό άνοιγμα στο κάτω μέρος της μάσκας.

Το νέο Accord διατηρήσει την κεκλιμένη γραμμή της οροφής του τρέχοντος αυτοκινήτου, καταλήγοντας σε μια ολοκαίνουργια σχεδίαση για το πίσω μέρος. Αυτό διαθέτει νέα φώτα που εκτείνονται προς την κεντρική γραμμή του οχήματος, όπου βρίσκεται το σήμα της Honda.

Στο εσωτερικό, εν τω μεταξύ, η Honda υπερηφανεύεται ότι το Accord θα αποκτήσει τη μεγαλύτερη οθόνη αφής που έχει τοποθετήσει ποτέ σε μοντέλο της. Αυτή θα έχει διαγώνιο 12,3 ίντσες και θα βρίσκεται στην κορυφή του ταμπλό με τον ίδιο τρόπο όπως στο υπάρχον μοντέλο. Σε αντίθεση με το υπάρχον μοντέλο, από την παραπάνω φωτογραφία μπορείς να δεις ότι υπάρχει μόνο ένα φυσικός διακόπτης, μαζί με ένα γράφημα ισχύος για το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης.

Είναι νωρίς να μιλάμε για τα κινητήρια σύνολα, αλλά είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα διαθέτει τα ίδια με αυτά του καινούριου CR-V που παρουσιάστηκε πρόσφατα. Αυτό θα προσφέρεται στις ΗΠΑ με δύο κινητήρες, έναν 1.500άρη turbo απόδοσης 190 ίππων με 243 Nm ροπής και έναν 2,0-λιτρο turbo υβριδικό απόδοσης 204 ίππων με 335 Nm ροπής. Τέλος, αναμένεται να υπάρχει και μια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, με το αυτοκίνητο να χρησιμοποιεί της Ultium μπαταρίες της GM.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...

Η MG teasάρει το νέο HS, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Η MG έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του ολοκαίνουργιου HS, ενόψει του παγκόσμιου ντεμπούτου του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood,...

Η Volkswagen δίνει νέα teasers του Transporter

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη στιγμή που η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), και φαίνεται ότι θα δούμε κι...