Ντοκιμαντέρ στο Netflix ο Carlos Ghosn

Σχετικά άρθρα

Φιλοδοξία, χρήμα, δόξα. Το ντοκιμαντέρ της βρετανίδας σκηνοθέτη Lucy Blakstad ανατρέχει στην άνοδο και την πτώση του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της συμμαχίας Renault-Nissan-Mitsubishi. Η Blakstad έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy και ένα βραβείο BAFTA στη μέχρι σήμερα καριέρα της.

Το ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες και στο ελληνικό Netflix με τίτλο Φυγάς: Η Περίεργη Υπόθεση Του Κάρλος Γκον (Fugitive: The Curious Case of Carlos Ghosn) και στη 1,5 ώρα που διαρκεί εξιστορούνται ιστορίες και δηλώσεις τόσο από την προ σύλληψης ζωή του, όσο και από τον κινηματογραφικό τρόπο που κατάφερε ο Carlos Ghosn να αποδράσει από την Ιαπωνία.

Ο Ghosn κλήθηκε να εμφανιστεί στο ντοκιμαντέρ, τουλάχιστον αυτό ισχυρίζονται οι δημιουργοί του, αλλά ο 68χρονος αρνήθηκε να συμμετάσχει.

Ο Ghosn συνελήφθη πρώτη φορά στις 19 Νοεμβρίου 2018 και κατάφερε να δραπετεύσει από την Ιαπωνία στις 31 Δεκεμβρίου του 2019, κρυμμένος μέσα σε ένα κουτί ειδικό για την μεταφορά ηχητικού εξοπλισμού.

Από τότε μένει στον Λίβανο και σε δηλώσεις του υποστηρίζει την αθωότητά του, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως θύμα πλεκτάνης που εξυφάνθηκε στους κόλπους της Nissan, κατονομάζοντας ως υπεύθυνους μία σειρά κορυφαίων στελεχών της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, επειδή η Nissan δεν ήθελε τη συγχώνευση με τη Renault που προωθούσε ο Ghosn.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Pimp My Ride επιστρέφει στο Netflix

Η αγαπημένη για πολλούς εκπομπή των '00s, η Pimp My Ride επιστρέφει στο Netfilx. Η εκπομπή θα ονομάζεται πλέον Resurrected Rides και στη παρουσίασή...

Ο Jeremy Clarkson ανακηρύχθηκε ο πιο σέξι άντρας του Ηνωμένου Βασιλείου για δεύτερη χρονιά

Στην ετήσια δημοσκόπηση που διεξήχθη από το IllicitEncounters, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως "ο καλύτερος διαδικτυακός ιστότοπος γνωριμιών για παντρεμένους" της Μεγάλης Βρετανίας, ο Jeremy...