Τα Morgan Plus Four και Plus Six με πιο μοντέρνο εσωτερικό

Σχετικά άρθρα

Η Morgan ανανεώσει τα Plus Four και Plus Six με τα αυτοκίνητα να αποκτούν πιο μοντέρνο εσωτερικό, με αλουμινένια διακοσμητικά, μεγαλύτερη ψηφιακή οθόνη στον πίνακα οργάνων, αερόσακους, ντουλαπάκι συνοδηγού, προαιρετική ποτηροθήκη και ηχοσύστημα της Sennheiser με 8 ηχεία.

Μηχανικά το Plus Four φορά τον 2,0-λιτρο turbo τερακύλινδρο κινητήρα της BMW απόδοσης 258 άλογα στις 4.400 σ.α.λ με 400 Nm ροπής μεταξύ 1.000 και 4.300 σ.α.λ όταν συνδυάζεται με το 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και 350 Nm ροπής όταν συνδυάζεται με το 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.

Το Plus Six παίρνει κίνηση από τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο turbo κινητήρα της BMW απόδοσης 340 ίππων με 500 Nm ροπής, με τον κινητήρα να συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η Morgan προσθέτει στα δύο της μοντέλα ρυθμιζόμενο ESP, βελτιωμένη ανάρτηση και μεγαλύτερα φρένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανανέωση για το Morgan Plus Four

Την facelift έκδοση του Plus Four παρουσίασε η Morgan, με το ρετρό βρετανικό roadster να φέρει νέα LED φωτιστικά σώματα μπροστά-πίσω, νέο splitter, νέους...

Η Morgan συνεργάζεται με την Pininfarina για ένα ειδικό coachbuilt μοντέλο

Η Morgan ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με τον ιταλικό οίκο σχεδιασμού Pininfarina, ώστε να παρουσιάσει ένα ειδικό μοντέλο το οποίο πιθανότατα θα λανσαριστεί στα τέλη...