Αυτή η Koenigsegg Regera έχει έξτρα 1 εκατ. δολαρίων

Σχετικά άρθρα

Μια από τις 80 Regera που κατασκεύασε η Koenigsegg αναζητά νέο ιδιοκτήτη, με τον προηγούμενο κάτοχο να έχει διανύσει με αυτή μόλις 988 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο είναι παραγωγής 2021 και διαθέτει έξτρα εξοπλισμό αξίας άνω του 1 εκατ. δολαρίων, όπως το Ghost Package που αυξάνει την κάθετη αεροδυναμική πίεση του μοντέλου κατά 20%.

Το σουηδικό hypercar φορά τον 5,0-λιτρο turbo V8 κινητήρα της εταιρίας με turbo δύο σταδίων, απόδοσης 1.100 ίππων στις 7.800 σ.α.λ. και μαζί με 3 ηλεκτροκινητήρες της YASA, η συνολική απόδοση φτάνει τα 1.500 άλογα και τα 2.000 Nm ροπή.

Οι ηλεκτροκινητήρες τροφοδοτούνται από ένα υδρόψυκτο, 4,5 kWh, 800 Volt pack μπαταριών, που σύμφωνα με την Koenigsegg, ήταν το πιο “power-dense” pack μπαταριών στον κόσμο, και το πρώτο αυτοκίνητο που διέθετε μπαταρίες 800V.

Οι μπαταρίες βρίσκονται στο κεντρικό τούνελ του αυτοκινήτου ώστε να είναι ασφαλής σε περίπτωση ατυχήματος. Το monocoque carbon σασί έχει αφαιρούμενη οροφή που μπορεί να αποθηκευτεί στον χώρο αποσκευών.

Με 11 ημέρες να απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η online δημοπρασία, το αυτοκίνητο έχει ήδη πιάσει τα 2,6 εκατ. δολάρια.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...