Η Tesla έχει τους πιο πιστούς πελάτες στη Γερμανία

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι μόνο οι Αμερικάνοι κάτοχοι των αυτοκινήτων της Tesla πιστοί στην εταιρία του Elon Musk, αφού το ίδιο ισχύει και για τους Γερμανούς, Αυτό έδειξαν τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας, με ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Tesla να δήλωσαν σε ποσοστό 86,6% πως αγόρασαν ξανά ένα αυτοκίνητο της εταιρίας όταν αποφάσισαν να αλλάξουν το αυτοκίνητο τους.

Ακολούθησε η Dacia με ποσοστό 73,6%, με την Toyota να συγκεντρώνει ποσοστό 59,2%. Οι περισσότεροι πελάτες της Dacia προέρχονταν από παλιά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα και πλέον απολαμβάνουν τις ανέσεις ενός νέου αυτοκινήτου στη τιμή ενός καλού μεταχειρισμένου.

Η αφοσίωση των ιδιοκτητών των μοντέλων της Toyota οφείλεται κυρίως στους μεγαλύτερους ηλικιακά πελάτες, με το 75% όσων είναι άνω των 75% να δηλώνει πως είναι πιστοί στην ιαπωνική μάρκα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Tesla: Τα αποτελέσματα του 2ου τριμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών

Καλύτερα των εκτιμήσεων είναι τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που ανακοίνωσε η Tesla, με αποτέλεσμα την άνοδο της τιμής της μετοχής της. Η Tesla στο δεύτερο...

Η Toyota κατασκευάζει ένα τετρακίνητο GR86

Στη φετινή SEMA η Toyota θα παρουσιάσει το μοναδικό τετρακίνητο GR86 του κόσμου. Το αυτοκίνητο φέρει το σύστημα τετρακίνησης και τον turbo 1.600άρη κινητήρα...