Δημοπρατείται ένα Honda S2000 του 2004 με μόλις 7.000 χλμ.

Σχετικά άρθρα

Έχουν υπάρξει κάποια αυτοκίνητα που είναι διαχρονικά, που προσφέρουν αυτό που θα θέλει για πάντα ο λάτρης της οδήγησης και ένα από αυτά είναι το Honda S2000.

Το αυτοκίνητο ανέβηκε και έπεσε μαζί με την Ελλάδα, αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό (και όχι μόνο) τα “καλά” χρόνια και το 2009 που σταμάτησε η παραγωγή κανείς Έλληνας δεν κοιτούσε να αποκτήσει ένα S2000.

Απεναντίας, οι αγγελίες πώλησης ήταν πάρα πολλές και υποθέτω οι κατατεθειμένες πινακίδες ακόμη περισσότερες. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια η τιμή του μοντέλου στο “χρηματιστήριο” έχει εκτοξευθεί και πολλοί ζητούν παράλογα ποσά.

Ένα από τα τελευταία παραδείγματα είναι το συγκεκριμένο, το οποίο από το 2004 έχει οδηγηθεί για μόλις 4.464 μίλια (7.021 χλμ.), και πωλείται μέσω του Bring A Trailer στην Washington των ΗΠΑ. Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το υψηλότερο bid ανέρχεται στα 41.800 δολάρια, αλλά απομένουν 5 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Το αυτοκίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς βγήκε από το εργοστάσιο της Honda στην Ιαπωνία πριν 19 χρόνια, έχοντας το αυθεντικό του χρώμα, ενώ φορά και τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης, που αναγράφουν DOT 44η εβδομάδα του 2003, με τον πωλητή να παρέχει και το hardtop του.

Μηχανικά, στην Αμερική, το μοντέλο φορούσε τον 2,2-λίτρων VTEC ατμοσφαιρικό κινητήρα (F22C1), απόδοσης 240 ίππων και 220 Nm ροπής, με τον κόφτη στροφών να ενεργοποιείται στις 8.200 σ.α.λ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...

Επίσημο: Νέα BMW X3

Τη νέα γενιά της X3 παρουσίασε η BMW, με την τέταρτη γενιά του μοντέλου να προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και...