Στις 18 Απριλίου η παρουσίαση του Polestar 4

Σχετικά άρθρα

Η Polestar έδωσε στη δημοσιότητα μια teaser φωτογραφία του Polestar 4, το ντεμπούτο του οποίου θα γίνει στις 18 Απριλίου, στο περιθώριο της έκθεσης της Σαγκάη.

Πρόκειται για ένα SUV της D κατηγορίας που θα τοποθετηθεί απέναντι από την Porsche Macan και θα είναι ελαφρώς μικρότερο από το Polestar 3, υιοθετώντας μια “πιο γοητευτική σχεδίαση με coupe γραμμή οροφής”.

Η αρχική του τιμή θα ξεκινά περίπου από τις 55.000 ευρώ, όντας αρκετά φθηνότερο από το Polestar 3 που θα ξεκινά από τις 75.000 ευρώ. Το μοντέλο θα βασίζεται στην PMA πλατφόρμα, μια παραλλαγή της SEA πλατφόρμα της Geely και ως εκ τούτου, η παραγωγή του θα γίνεται στο εργοστάσιο της Geely στο Hangzhou Bay στην Κίνα.

To Polestar 4 θα προσφέρεται σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με την αυτονομία του να ξεπερνά τα 610 χλμ, με τη κορυφαία έκδοση να κάνει τα 0-100 χλμ/ώρα σε περίπου 4 δευτερόλεπτα.

Η εταιρία στοχεύει να πουλήσει φέτος 24.000 crossover σε όλο τον κόσμο, με το νούμερο να αυξάνεται στις 67.000 μονάδες το 2024 και στις 77.000 μονάδες το 2025.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η MG teasάρει το νέο HS, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Η MG έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του ολοκαίνουργιου HS, ενόψει του παγκόσμιου ντεμπούτου του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood,...

Η Volkswagen δίνει νέα teasers του Transporter

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη στιγμή που η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), και φαίνεται ότι θα δούμε κι...