Η Toyota πέτυχε σημείωσε ετήσιο ρεκόρ παραγωγής

Σχετικά άρθρα

Η Toyota σημείωσε παγκόσμιο ετήσιο ρεκόρ παραγωγής κατά τη διάρκεια του οικονομικού έτους Απρίλιος 2022 – Μάρτιος 2023, ξεπερνώντας τον στόχο της για 9,1 εκατομμύρια οχήματα, καθώς τα προβλήματα προμήθειας τσιπ και τα lockdown λόγω της πανδημίας μειώθηκαν.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο από πλευράς πωλήσεων προειδοποίησε ότι συνεχίζει να βλέπει επιπτώσεις από τη μακροχρόνια παγκόσμια έλλειψη τσιπ, λέγοντας ότι παραμένει δύσκολο να προβλεφθεί η επίδρασή της στο μέλλον.

Συγκεκριμένα, το διάστημα Απριλίου 2022 – Μαρτίου 2023, η Toyota παρήγαγε 9,13 εκατομμύρια οχήματα. Το προηγούμενο έτος η παραγωγή οχημάτων ήταν 8,57 εκατομμύρια.

Οι παγκόσμιες πωλήσεις για το 12μηνο που έληξε τον Μάρτιο αυξήθηκαν στα 9,61 εκατομμύρια οχήματα από 9,51 εκατομμύρια το προηγούμενο έτος, σημειώνοντας άλλο ένα ετήσιο ρεκόρ για την εταιρεία.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 280 άλογα η Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης της Junior και αποκάλυψε πως η έκδοση Veloce δεν θα παράγει 240 άλογα όπως είχε αρχικά ανακοινώσει,...

Οι τιμές του Fiat 600e

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το Fiat 600e στην Ελλάδα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να ξεκινά από τις 38.990 ευρώ στην έκδοση Red, ενώ σε...