Ecclestone προς Mick Schumacher: Ξύπνα και ξέχασε το όνειρο της F1

Σχετικά άρθρα

Ο Bernie Ecclestone προχώρησε σε μια δήλωσε που θα συζητηθεί, λέγοντας πως ο Mick Schumacher πρέπει “να ξυπνήσει και να ξεχάσει το όνειρό του να επιστρέψει ως κύριος οδηγός μιας ομάδας της Formula 1“.

Ο Mick Schumacher ήταν οδηγός της Haas τη διετία 2021 – 2022, με τον γιο του Schumacher να εκτελεί φέτος χρέη δοκιμαστή και τρίτου οδηγού στην Mercedes, αλλά και εφεδρικού οδηγού στη McLaren.

Ο Ecclestone είπε:

Πρέπει να ξεχάσει αυτό το όνειρο γιατί αργά ή γρήγορα όλοι ξυπνάμε από ένα όνειρο. Πρέπει να το ξεχάσει αυτό και να αρχίσει να σκέφτεται ποια είναι η εναλλακτική καριέρα που θα έχει και να προσπαθήσει να την επιδιώξει.

Επιπλέον ο 92χρονος πρώην επικεφαλής της F1 προέτρεψε τον Schumacher να εγκαταλείψει τη Mercedes και να ενταχθεί στη Red Bull επειδή πιστεύει ότι ο Christian Horner “είναι το μόνο άτομο που μπορεί να του δώσει ό,τι χρειάζεται“.

Χρειάζεται κάποιον που θα θέλει πραγματικά να τον βοηθήσει να πετύχει και να φροντίσει για αυτόν γενικά. Αυτό είναι που χρειάζεται και αυτό δεν το έπαιρνε εκεί που οδηγούσε. Η μόνη ομάδα που θα μπορούσε να κάνει γι ‘αυτόν αυτό που πραγματικά χρειάζεται είναι η Red Bull επειδή έχει τον Christian [Horner].

Διάβασε ακόμη

Ecclestone: Με τον Michael στο πλευρό του ο Mick Schumacher θα ήταν σε μια καλή ομάδα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα, με το νέο ιταλικό B-SUV να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ. Το μοντέλο προσφέρεται...