Πυροβολισμοί σε εργοστάσιο της Mercedes στη Γερμανία, δύο νεκροί

Σχετικά άρθρα

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στο εργοστάσιο Sindelfingen της Mercedes-Benz, κοντά στη Στουτγκάρδη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι, τουρκική καταγωγής, από τα πυρά.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 53χρονο δράστη, ο οποίος εργαζόταν για έναν εξωτερικό προμηθευτή υπηρεσιών στο εργοστάσιο που κατασκευάζει, μεταξύ άλλων μοντέλων, την S-Class και την EQS. Το κίνητρο του συλληφθέντος φέρεται να σχετίζεται με τις τουρκικές εκλογές, με τον δράση να είναι υποστηρικτής του PKK.

Ο άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον των θυμάτων, 43 ετών και τα δύο, τα οποία ήταν υπάλληλοι του ίδιου προμηθευτή, ενώ οι υπάλληλοι της ασφάλειας στο σημείο κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Η αστυνομία έλαβε κλήσεις έκτακτης ανάγκης στις 7:45 π.μ. (τοπική ώρα), και ειδικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν γιατροί, ασθενοφόρα και δύο ελικόπτερα.

ΠηγήReuters

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ανακαλούνται 14.192 Mercedes EQE και EQS

Η Mercedes-Benz ανακαλεί 14.912 EQS, EQS SUV, EQE και EQE SUV στις ΗΠΑ εξαιτίας ενός προβλήματος ασφαλείας με το λογισμικό του συστήματος διαχείρισης της...

Η Porsche 911 Turbo “ξεφτιλίζει” την Mercedes AMG GT 63 S στο 1000άρι

Στη θεωρία τα δύο γερμανικά sport μοντέλα δείχνουν να έχουν πάνω-κάτω τις ίδιες επιδόσεις, αλλά στη πραγματικότητα, η Porsche 911 Turbo είναι πολύ γρηγορότερη...