Η Ineos παρουσιάζει το Grenadier Quartermaster

Σχετικά άρθρα

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των παραδόσεων του Grenadier στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Ineos Automotive παρουσίασε σήμερα την pick-up έκδοση του μοντέλου. Ο λόγος για το Grenadier Quartermaster, που κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο του στο Goodwood Festival of Speed, το οποίο άνοιξε σήμερα τις πύλες του.

Αυτό αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε παράλληλα με το Grenadier, με το ολοκαίνουργιο pick-up με διπλή καμπίνα να προσφέρει την ίδια ασυμβίβαστη ικανότητα εκτός δρόμου και αξιοπιστία.

Ενώ το Grenadier Quartermaster μοιράζεται το μεγαλύτερο μέρος της αρχιτεκτονικής και των εξαρτημάτων του με το Grenadier, το ισχυρό και άκαμπτο πλαίσιο του πλαισίου σκάλας είναι 305 χλστ. μακρύτερο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν μεγάλο και ευέλικτο χώρο φόρτωσης, μήκους 1.564 χλστ. και πλάτους 1.619 χλστ., που είναι αρκετά μεγάλος για να μεταφέρει με ευκολία μια τυπική ευρωπαλέτα, διαστάσεων 1.200 χλστ. x 800 χλστ.. Με ωφέλιμο φορτίο 760 κιλά, την ίδια ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών με το Grenadier Station Wagon και μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων αξεσουάρ, το Grenadier Quartermaster μπορεί να μεταφέρει πέντε άτομα και το πιο ογκώδες φορτίο τους.

Η καθημερινή του ευελιξία μεταφοράς φορτίου εξασφαλίζεται από τέσσερις δακτυλίους πρόσδεσης στο χώρο φόρτωσης (προαιρετικά Utility Rails), παροχή ισχύος 400 W, και μια φαρδιά πίσω πόρτα 1.280 χλστ. που μπορεί να υποστηρίξει έως και 225 κιλά όταν είναι ανοιχτή. Η απόσταση από το έδαφος είναι 264 χλστ., ενώ το μέγιστο βάθος για διάσχιση νερού είναι 800 χλστ..

Μηχανικά, το pickup τροφοδοτείται από τους 3,0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο εξακύλινδρους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες της BMW, που συνδυάζονται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο της ZF. Υπάρχει κεντρικό κλείδωμα διαφορικού και ένα transfer case δύο ταχυτήτων (το κλείδωμα του μπροστινού και το πίσω διαφορικού είναι προαιρετικά).

Το Grenadier Quartermaster χρησιμοποιεί επίσης την ίδια ανάρτηση βαρέως τύπου με πέντε συνδέσμους εμπρός και πίσω, και είναι εξοπλισμένο με φρένα της Brembo. Αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βρετανικού pickup μπορείς να δεις εδώ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα μπαταρία που φορτίζει σε λιγότερο από 5 λεπτά

Πέρυσι, η startup Nyobolt με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο έκανε έναν πολύ τολμηρό ισχυρισμό, πως αναπτύσσει ένα σπορ ηλεκτρικό πρωτότυπο, η μπαταρία του οποίου...

Η Kimera παρουσιάζει το αγωνιστικό K39 για το Pikes Peak

Η Kimera έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες του αγωνιστικού που ετοιμάζει και ονομάζει K39, με την ιταλική εταιρεία κατασκευής restomod να ισχυρίζεται...

Η Xiaomi ετοιμάζει ένα SUV

Μετά το SU7 η Xiaomi θα βγάλει στην αγορά και ένα SUV μοντέλο, με ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να πιάστηκε να κάνει δοκιμές, έτσι ώστε...