Η Honda ενδέχεται να παρουσιάσει τον ηλεκτρικό διάδοχο του S2000 μέσα στη χρονιά

Σχετικά άρθρα

Συνεχίζονται οι φήμες για την επιστροφή του S2000, με τις τελευταίες πληροφορίες από την Αγγλία να αναφέρουν ότι τα αποκαλυπτήρια του -έστω και σε πρωτότυπη μορφή- ενδέχεται να γίνουν πριν το τέλος του τρέχοντος έτους.

Πιο συγκεκριμένα, η Honda θα γιορτάσει το ερχόμενο φθινόπωρο τα 75 χρόνια της, και ενδέχεται να δούμε ένα μοντέλο που θα αποτελέσει πρακτικά τον διάδοχο του θρυλικού S2000, μόνο που αυτό λέγεται ότι θα είναι αμιγώς ηλεκτρικό, στο πλαίσιο του εξηλεκτρισμού της γκάμα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το S2000 παρουσιάστηκε το 1999 για τον εορτασμό των 50 ετών της Honda, με τις τελευταίες πληροφορίες να λένε ότι η Honda θα εντυπωσιάσει τον κόσμο με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητό της που θα παρουσιαστεί μέσα στο χρόνο.

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στη νέα πλατφόρμα e:N, με τον ηλεκτροκινητήρα να τοποθετείται στον πίσω άξονα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 280 άλογα η Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης της Junior και αποκάλυψε πως η έκδοση Veloce δεν θα παράγει 240 άλογα όπως είχε αρχικά ανακοινώσει,...

Οι τιμές του Fiat 600e

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το Fiat 600e στην Ελλάδα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να ξεκινά από τις 38.990 ευρώ στην έκδοση Red, ενώ σε...