Αυτό είναι το Subaru WRX TR, που φέρει την υπογραφή του Travis Pastrana

Σχετικά άρθρα

Το ερχόμενο Σάββατο, 7 Οκτωβρίου, η Subaru έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει την TR έκδοση του WRX στο Subiefest Florida, αλλά μόλις πριν λίγα λεπτά διέρρευσαν δύο φωτογραφίες του μοντέλου από τη Subaru Αυστραλίας, που αποκαλύπτουν πλήρως την εμφάνιση του.

Το Subaru WRX TR φέρει την υπογραφή του Travis Pastrana, οδηγού της Subaru Motorsports USA, καθώς και του Bucky Lasek, θρυλικού επαγγελματία skateboarder και οδηγού rallycross.

Το μοντέλο φέρει νέες ζάντες 19 ιντσών, που “ντύνονται” με ελαστικά Bridgestone Potenza S007, διαστάσεων 245/35. Μέσα τους φωλιάζουν κόκκινες δαγκάνες της Brembo, με δίσκους 340 χλστ. εμπρός και 326 χλστ. πίσω, ενώ στο εσωτερικό υπάρχουν νέα bucket καθίσματα της Recaro.

Επιπλέον, το μοντέλο έχει αποκτήσει μια τεράστια αεροτομή στο πίσω μέρος, το οποίο του δίνει ένα στυλ STI, καθώς η Subaru έχει αναφέρει ότι δεν θα βγάλει στην αγορά την κορυφαία έκδοση του WRX.

Μηχανικά δεν αναμένονται αλλαγές, με τον κινητήρα να συνδυάζεται αποκλειστικά με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Έτσι, το μοντέλο θα παίρνει κίνηση από τον 2,4-λίτρων turbo boxer κινητήρα που αποδίδει 275 άλογα με 350 Nm ροπής.

Το Subiefest Florida είναι η μεγαλύτερη ετήσια συγκέντρωση για τους λάτρεις της Subaru στην πολιτεία και πραγματοποιείται στην πίστα Daytona International Speedway. Η ιαπωνική εταιρία αναφέρει ότι το WRX TR θα είναι ένα μοντέλο με πιο άμεσο χειρισμό και πιο εστιασμένο στους ενθουσιώδεις οδηγούς.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Subaru WRX tS

Την tS έκδοση του WRX παρουσιάζει η Subaru, με το αυτοκίνητο να μοιάζει εξωτερικά με STI, μιας και είναι βαμμένο στο μπλε χαρακτηριστικό χρώμα...

Subaru, Toyota και Mazda ετοιμάζουν νέους κινητήρες εσωτερικής καύσης

Η Toyota, η Mazda και η Subaru ανακοίνωσαν σήμερα πως συνεργάζονται για την ανάπτυξη νέων κινητήρων εσωτερικής καύσης, προκειμένου να επιταχύνουν την ανάπτυξη και να...

Ανάκληση για 132.680 Subaru Outback

Η Subaru ανακαλεί 132.680 Outback που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2021 και 2022 εξαιτίας πιθανής βλάβης των φώτων οπισθοπορείας και της κάμερας οπισθοπορείας λόγω ελαττωματικού διακόπτη. Η...

Το νέο Subaru Forester θα κατασκευάζεται και στις ΗΠΑ

Η Subaru ανακοίνωσε ότι η έκτη γενιά του Forester θα γίνεται και στο εργοστάσιο της στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Η παραγωγική ικανότητα...