Δες το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για τα 70 χρόνια του Ράλλυ Ακρόπολις

Σχετικά άρθρα

Τρεις μήνες μετά το πέσιμο της σημαίας του τερματισμού του Ράλλυ Ακρόπολις, η οργανωτική επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser trailer του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για τον εορτασμό των 70 ετών ιστορίας στη διεθνή αθλητική σκηνή του αγώνα μας.

Αυτό είναι το αποτέλεσμα μιας εκ των πρώτων ενεργειών που αποφασίστηκαν στο πλαίσιο των εορτασμών των εβδομήντα χρόνων του Ράλλυ Ακρόπολις, με το ντοκιμαντέρ να αποτελείται από 4 μέρη και την παραγωγή να υπογράφει η Motorsport Greece.

Το ντοκιμαντέρ βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή της, καθώς η προβολή του στη μικρή οθόνη αναμένεται μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2024.

Σήμερα, το είδαμε στην αίθουσα sphera των Village Cinemas του Athens Mall, παρουσία του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού και προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα, Γιάννη Βρούτση. Παρουσιαστής και αφηγητής της μίνι σειράς ντοκιμαντέρ είναι ο ηθοποιός Γιώργος Αμούτζας.

Τα τέσσερα επεισόδια, διάρκειας 45 λεπτών έκαστο, επιχειρούν μια εις βάθος προσέγγιση αρχικά της ιστορίας του αγώνα, με τη συνέχεια να δίνεται στην οπτική με την οποία τον βλέπουν οι Θεατές, οι αγωνιζόμενοι και οι διοργανωτές, οι οποίοι “ντύνουν” ιστορικά και σύγχρονα πλάνα με τις δικές τους μαρτυρίες ή εμπειρίες.

Την εκτέλεση της παραγωγής ανέλαβε η Boo Productions. Στη σκηνοθεσία ήταν ο Λεωνίδας Πανονίδης, στη διεύθυνση φωτογραφίας ο Νίκος Ζιώγας, στο μοντάζ ο Alex Jaschik, στο post production ο Αντώνης Ξένος, στη δημοσιογραφική έρευνα οι Γιάννης-Μάριος Παπαδόπουλος και Κώστας Ψάρρας και στην αρχισυνταξία η Μαρία Λούκα.

Στοιχεία αναφορικά με την προβολή του Ράλλυ Ακρόπολις και του WRC παρουσίασε ο διευθυντής αγώνων του WRC Promoter, Simon Larkin,

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα, με το νέο ιταλικό B-SUV να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ. Το μοντέλο προσφέρεται...

Δοκιμές του Yangwang U9 των 1.300 ίππων στο Nurburgring, με πυρωμένα φρένα

Τον περασμένο Δεκέμβριο, η YangWang -η νέα εταιρία της BYD- αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού της supercar, ονόματι U9. Πρόσφατα, η κινέζικη εταιρία...

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...