Honda: Νέο λογότυπο για τα ηλεκτρικά και 2 νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα

Σχετικά άρθρα

Στο περιθώριο της CES η Honda παρουσίασε το νέο της λογότυπο που θα φέρουν τα ηλεκτρικά της μοντέλα, όπως και δύο νέα ηλεκτρικά πρωτότυπα. Το λογότυπο, σύμφωνα με την Honda αντιπροσωπεύει δύο απλωμένα χέρια, έχοντας μια πιο λεπτή, μινιμαλιστική έκδοση του τρέχοντος H, ενώ απουσιάζει το τραπεζοειδές περίγραμμα.

Το νέο λογότυπο θυμίζει αρκετά το πρώτο λογότυπο της Honda που παρουσιάστηκε το 1963 και θα χρησιμοποιηθεί στα μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα της Σειράς 0. Η Σειρά 0 είναι μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων επόμενης γενιάς, που σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρία, θα τα χαρακτηρίζει ο “καθαρός σχεδιασμός” και θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως από το 2026.

Τα δύο πρωτότυπα είναι της Σειράς 0 και ονομάζονται Saloon και Space-Hub. Είναι ένα σεντάν και ένα van που μοιράζονται ένα παρόμοιο φουτουριστικό εξωτερικό σχεδιασμό σε σχήμα σφήνας.

Το Saloon θα αποτελεί τη βάση για ένα μελλοντικό μοντέλο παραγωγής που θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί αρχικά στους δρόμους της Βορείου Αμερικής και θα ακολουθήσουν αυτοί της Ιαπωνίας, της Ασίας, της Ευρώπης, της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Νοτίου Αμερικής.

Το Space-Hub περιγράφεται ως “ένα όχημα με ευέλικτο χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει πολλούς επιβάτες και γίνεται ένας κόμβος που συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους και με τον έξω κόσμο”.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...