Διέρρευσε το Lynk & Co 07-EMP

Σχετικά άρθρα

Στο πλαίσιο της διαδικασίας για την έγκριση τύπου, το Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής της Κίνας (MIIT) δημοσίευσε φωτογραφίες του Lynk & Co 07-EMP, τα επίσημα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν εντός των ερχόμενων εβδομάδων.

Το 07 EM-P μοιράζεται αρκετές σχεδιαστικές ομοιότητες με τα άλλα μοντέλα της μάρκας, αλλά αυτό που τραβά αμέσως την προσοχή είναι τα LED φώτα ημέρας, που μοιάζουν με τις “νυχιές” ενός γερακιού. Από κάτω τους υπάρχει μια λωρίδα που διατρέχει το πλάτος του μπροστινού άκρου και φιλοξενεί τα φωτιστικά σώματα.

Το νέο μοντέλο της Lynk & Co βασίζεται στην CMA Evo πλατφόρμα, και το μήκος του 07 EM-P αγγίζει τα 4.827 χλστ., το πλάτος του τα 1.900 χλστ., και το ύψος του τα 1.480 χλστ., ενώ το μεταξόνιο ανέρχεται σε 2.843 χλστ.

Κάτω από το καπό υπάρχει ένα νέο plug-in υβριδικό μοντέλο, που συνδυάζει έναν 1.500άρη turbo κινητήρα απόδοσης 161 ίππων με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες.

Στη βασική έκδοση υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας που αποδίδει 215 άλογα, με τη συνολική απόδοση να φτάνει τα 375 άλογα. Φέρει μπαταρία χωρητικότητας 21,2 kWh ή 39,8 kWh. Η κορυφαία του έκδοση αποδίδει 585 άλογα, έχοντας δύο ηλεκτροκινητήρες και μπαταρία 39,8 kWh.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lynk & Co Ζ10

Ένα μεγάλο ηλεκτρικό σεντάν κυκλοφόρησε η Lynk & Co. Πρόκειται για το Z10 που έχει μήκος 5,028 μέτρα, πλάτος 1,966 μέτρα, ύψος 1,468 μέτρα...

Αυτό είναι το Lynk & Co Zero

Η Lynk & Co έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες καμουφλαρισμένες φωτογραφίες του Zero, αλλά την ίδια ημέρα διέρρευσε και μια φωτογραφία του νέου μοντέλου...

Η Lynk & Co έρχεται στην Ελλάδα

Η Lynk & Co είναι μια κινεζο-σουηδική μάρκα αυτοκινήτων, συνιδιοκτησίας της Geely και της Volvo, και ιδρύθηκε στο Γκέτεμποργκ το 2016. Σήμερα, η Lynk...