Mick Schumacher: Η Mercedes γνωρίζει τι μπορώ να κάνω

Σχετικά άρθρα

O Mick Schumacher ελπίζει πως του όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα, επιστρέφοντας του χρόνου στη Formula 1, παίρνοντας την θέση του Lewis Hamilton στην Mercedes.

O Mick Schumacher που θα συνεχίσει και φέτος να είναι ο εφεδρικός οδηγός της Mercedes, οδηγώντας και για την Alpine στο WEC, πέρυσι εργάστηκε στον προσομοιωτή της γερμανικής ομάδας στο Brackley καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Όπως είπε:

Γνωρίζω φυσικά ότι η θέση του Lewis στη Mercedes θα είναι ελεύθερη. Εξακολουθώ να παρακολουθώ τη Formula 1 και ελπίζω ότι το όνειρο θα γίνει ξανά πραγματικότητα. Αλλά τελικά είναι σημαντικό να κάνω και εγώ τα πράγματα μου και να δω τον ρόλο μου ως εφεδρικός οδηγός και ειδικά τον ρόλο μου ως οδηγός WEC στο προσκήνιο. Αν έχω καλή απόδοση, ας δούμε που θα με βγάλει. Είμαι σίγουρος ότι η Mercedes ξέρει τι μπορώ να κάνω.

Το έχετε δει στις δοκιμές στον προσομοιωτή, στις κατηγορίες junior και στη Haas. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι αρκετό να έχουμε περισσότερους ανθρώπους στο WEC και στη Formula 1 για να εντυπωσιάσουμε.

Σχετικά με το WEC δήλωσε:

Το να έχεις οροφή πάνω από το κεφάλι σου και να μην μπορείς να δεις τα ελαστικά από το πιλοτήριο είναι κάτι με το οποίο δεν είχα προηγούμενη επαφή. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι καινούργια για εμένα. Θα υπάρχουν επίσης αυτοκίνητα GT3 και LMP3 στην πίστα ταυτόχρονα. Θα είναι ασυνήθιστο και μια πρόκληση. Αλλά ανυπομονώ πραγματικά για αυτό.

Αυτό που θα είναι ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας είναι η διαχείριση των ελαστικών. Ξεκινάμε με κρύα ελαστικά και πρέπει να τα κρατήσουμε για δύο περιόδους. Αυτό απαιτεί πολύ έλεγχο και αυτοέλεγχο για να μην καεί το ελαστικό. Αυτό μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο σε μια πιθανή επιστροφή μου στη Formula 1 κάποια στιγμή.

ΠηγήSky.de

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Οι τιμές της Alfa Romeo Junior

Ανακοινώθηκαν οι τιμές πώλησης της Alfa Romeo Junior στην Ελλάδα, με το νέο ιταλικό B-SUV να ξεκινά από τις 29.900 ευρώ. Το μοντέλο προσφέρεται...