Η Rivian σταματά να δέχεται παραγγελίες για τα R1T και R1S μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού

Σχετικά άρθρα

Η Rivian ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει μέχρι τα τέλη του καλοκαιριού να δέχεται παραγγελίες για τα R1T και R1S. Οι υποψήφιοι πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ένα από τα δύο μοντέλα της αμερικάνικης εταιρίας θα πρέπει να επιλέξουν ένα όχημα από το υπάρχον απόθεμα, χωρίς να γίνεται σαφές πόσα αυτοκίνητα έχει αυτή τη στιγμή η Rivian στο απόθεμά της.

Η Rivian αναφέρει ότι θα αναστείλει την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Normal του Ιλινόις, από τις 5 Απριλίου έως τις 30 Απριλίου για να ανανεώσει το εργοστάσιό της, και έτσι δεν θα μπορεί να λειτουργεί τη γραμμή παραγωγής του.

Αυτή η διακοπή λειτουργίας στοχεύει στον εκ νέου εξοπλισμό του εργοταξίου ώστε να μειωθεί σημαντικά το κόστος παραγωγής. Η Rivian ισχυρίζεται επίσης ότι αυτές οι αλλαγές θα ενισχύσουν τον ρυθμό παραγωγής στις εγκαταστάσεις κατά περίπου 30%.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 280 άλογα η Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης της Junior και αποκάλυψε πως η έκδοση Veloce δεν θα παράγει 240 άλογα όπως είχε αρχικά ανακοινώσει,...

Οι τιμές του Fiat 600e

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το Fiat 600e στην Ελλάδα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να ξεκινά από τις 38.990 ευρώ στην έκδοση Red, ενώ σε...