Η Suzuki ανανεώνει δεύτερη φορά το Vitara

Σχετικά άρθρα

Η τωρινή γενιά του Vitara παρουσιάστηκε το 2014 και το καλοκαίρι του 2018 η Suzuki είχε παρουσιάσει την ανανεωμένη έκδοση του. Έξι χρόνια μετά, η Suzuki θέλοντας να διατηρήσει όσο γίνεται φρέσκο τo μοντέλο, παρουσιάζει την δεύτερη facelift έκδοση του που φέρει νέους προφυλακτήρες, νέα γρίλια, νέες ζάντες και νέα φωτιστικά σώματα.

Το μοντέλο προσφέρεται σε 2 νέα εξωτερικά χρώματα, τα Titan Dark Grey Pearl και Sphere Blue Pearl και εξοπλίζεται με μια σειρά νέων συστημάτων ασφαλείας, όπως αυτόματο σύστημα πέδησης, σύστημα παρακολούθησης οδηγού για να διασφαλίσει ότι δεν κοιμάται, ενεργό cruise control και άλλα.

Στο εσωτερικό του υπάρχει οθόνη αφής 9″, νέες επενδύσεις, νέα διακοσμητικά, με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας να υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay.

Κίνηση παίρνει από τον νέο ήπιο υβριδικό κινητήρα 1.200 κ.εκ, από τον 1.4-λίτρων BoosterJet απόδοσης 129 ίππων και από τον 1.500άρη υβριδικό που παράγει 116 άλογα. Οι δύο τελευταίοι διατίθενται και με τετρακίνηση Allgrip.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...

Επίσημο: Νέα BMW X3

Τη νέα γενιά της X3 παρουσίασε η BMW, με την τέταρτη γενιά του μοντέλου να προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και...