Bentley Bentayga S Black Edition

Σχετικά άρθρα

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι η πιο εντυπωσιακή έκδοση της Bentayga μέχρι σήμερα.

Το μπροστινό σπόιλερ, οι πλαϊνές ποδιές, ο διαχύτης και η αεροτομή διατρέχονται από μια γραμμή που μπορεί να βαφτεί σε επτά χρώματα, τα: Mandarin, Signal Yellow, Klein Blue, Pillar Box Red, Ice, Hyper Green και Beluga. Υπάρχουν μαύρες ζάντες 21″ και 22″ , με τις δαγκάνες των φρένων να είναι βαμμένες στο ίδιο χρώμα με τη γραμμή.

Υπάρχουν μαύρα σήματα, μαύρη μάσκα και στο εσωτερικό συναντάμε δερμάτινες επενδύσεις, carbon και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες, όπως και νέα μαρσπιέ.

Η Bentley Bentayga S Black Edition προσφέρεται είτε με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα των 550 ίππων και των 770 Nm ροπής, είτε με τον υβριδικό 3,0-λιτρο TFSI V6 κινητήρα που συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και αποδίδουν συνδυαστικά 462 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέος CEO της Bentley ο Frank-Steffen Walliser

H Bentley ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Frank-Steffen Walliser θα αναλάβει τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της την 1η Ιουλίου, σε μια ενδο-ομιλική...

Με 782 άλογα η νέα Bentley Continental GT

Η τέταρτη γενιά της Continental GT θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα και είναι το πρώτο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε γύρω από το νέο υβριδικό σύστημα...