Η Koenigsegg επιστρέφει στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Σχεδόν οκτώ χρόνια μετά την αποτυχημένη προσπάθειά της με την Koenigsegg One:1 στη διαβόητη γερμανική πίστα, η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Nurburgring με δύο από τα νεότερα μοντέλα της, το Jesko Attack (αριθμός πλαισίου #7252) και το CC850 (αριθμός πλαισίου #7517).

Σύμφωνα με πηγές, η Koenigsegg έχει σχέδια να “ξαναγράψει ιστορία”, κάτι που εμείς, καθώς και αμέτρητοι λάτρεις της Koenigsegg σε όλο τον κόσμο, περιμέναμε εδώ και χρόνια.

Δεν είναι εντελώς ξεκάθαρο αν θα γίνει προσπάθεια για νέο ρεκόρ γύρου, αλλά αυτό δεν φαίνεται να συμβαίνει σύντομα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών στην περιοχή τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, η παρουσία δύο εργοστασιακών αυτοκινήτων στο Nurburgring υποδηλώνει ότι μπορεί να προετοιμάζονται για μια απόπειρα ρεκόρ στο εγγύς μέλλον, όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν.

Το τρέχον ρεκόρ γύρου για αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring Nordschleife είναι 6 λεπτά και 30,705 δευτ. και το κατέχει η Mercedes-AMG One.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...