Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Σχετικά άρθρα

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής και τις Κίνας εντός του έτους.

Το Optiq θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με 200 και 240 άλογα, με την αυτονομία του να φτάνει έως τα 480 χλμ ανά φόρτιση. Το μήκος του ανέρχεται σε 4,822 μέτρα, το πλάτος τα 1,913 μέτρα, το ύψος τα 1,641 μέτρα, το μεταξόνιο του φτάνει τα 2,954 μέτρα, ενώ ζυγίζει 2.220 κιλά.

Στο εσωτερικό του διαθέτει μια οθόνη μήκους 33″ και ύψους 5″. Η οθόνη είναι κοίλη, κατασκευασμένη από ένα συνεχόμενο γυαλί και αποτελείται από τρία τμήματα, με το αριστερό και δεξί μέρος να είναι αφής, ενώ το τμήμα του πίνακα οργάνων ελέγχεται είτε μέσω του περιστροφικού διακόπτη που βρίσκεται στη κεντρική κονσόλα, είτε μέσω των κουμπιών στο τιμόνι.

Υπάρχει κρυφός φωτισμός φυσικά κουμπιά για τον έλεγχο του συστήματος κλιματισμού, δύο θύρες USB-C και δερμάτινες επενδύσεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 280 άλογα η Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης της Junior και αποκάλυψε πως η έκδοση Veloce δεν θα παράγει 240 άλογα όπως είχε αρχικά ανακοινώσει,...

Οι τιμές του Fiat 600e

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το Fiat 600e στην Ελλάδα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να ξεκινά από τις 38.990 ευρώ στην έκδοση Red, ενώ σε...