Την Πέμπτη, 18 Απριλίου, τα αποκαλυπτήρια του νέου 7θέσιου Citroen C3 Aircross

Σχετικά άρθρα

Τον προηγούμενο Οκτώβριο και κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου e-C3, η Citroen έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser video ενός νέου μοντέλου που θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων, αλλά θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των B-SUV. Η γαλλική εταιρία δεν κατονόμασε το μοντέλο, αλλά είναι ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το διάδοχο του C3 Aircross.

Σήμερα, η γαλλική εταιρία έδωσε ένα δεύτερο teaser video της νέας γενιάς του C3 Aircross, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Απριλίου.

Η Citroen έχει επιβεβαιώσει ότι το νέο C3 Aircross θα διαθέτει 2+3+2 διάταξη καθισμάτων και θα διατηρεί τα SUV χαρακτηριστικά της τρέχουσας γενιάς.

Θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα (Smart Car Platform) με το νέο e-C3, αλλά θα είναι σημαντικά τροποποιημένη, κυρίως στο μεταξόνιο, για να μπορεί να προσφέρει χώρους για τους 7 επιβάτες.

Σχεδιαστικά, το νέο C3 Aircross θα φέρει τα ίδια στοιχεία με το e-C3, αλλά αναμένεται να είναι πιο τετραγωνισμένο για την μεγιστοποίηση των εσωτερικών χώρων.

Κλείνοντας, η Citroen θα το προσφέρει αρχικά ως ηλεκτρικό, προσθέτοντας στο μέλλον και θερμικά κινητήρια σύνολα, καθώς η πλατφόρμα το επιτρέπει.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η MG teasάρει το νέο HS, λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια του

Η MG έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το πρώτο teaser video του ολοκαίνουργιου HS, ενόψει του παγκόσμιου ντεμπούτου του αυτοκινήτου στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood,...

Η Volkswagen δίνει νέα teasers του Transporter

Έχουν περάσει έξι μήνες από τη στιγμή που η Volkswagen ξεκίνησε την teasing καμπάνια του νέου Transporter (T7), και φαίνεται ότι θα δούμε κι...

Η Ford teasάρει για πρώτη φορά το νέο Capri για την Ευρώπη

Σε περίπου δύο εβδομάδες η Ford θα αποκαλύψει το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό της μοντέλο, το οποίο έρχεται να προστεθεί στο Explorer, η παραγωγή του...