Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Σχετικά άρθρα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το όνομα Ye και θα προστεθούν στην υπάρχουσα γκάμα των e:N μοντέλων. Θα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στην αγορά της Κίνας και οι πωλήσεις τους θα ξεκινήσουν μέσα στο έτος.

Πρώτα θα κυκλοφορήσουν τα SUV Ye P7 και Ye S7, που θα προσφέρονται σε πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με το Ye GT να ακολουθεί το 2025 και να είναι ένα σεντάν μοντέλο με coupe σχεδίαση.

Στόχος της Honda είναι έως το 2027 να παρουσιάσει συνολικά 10 νέα ηλεκτρικά μοντέλα, με τα έξι από αυτά να είναι της σειράς Ye. Η ιαπωνική εταιρία θέλει μέχρι το 2035 να προσφέρει μονάχα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη Κίνα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 280 άλογα η Alfa Romeo Junior Veloce

H Alfa Romeo ολοκλήρωσε τις δοκιμές εξέλιξης της Junior και αποκάλυψε πως η έκδοση Veloce δεν θα παράγει 240 άλογα όπως είχε αρχικά ανακοινώσει,...

Οι τιμές του Fiat 600e

Διαθέσιμο για παραγγελία είναι το Fiat 600e στην Ελλάδα, με το ηλεκτρικό μοντέλο να ξεκινά από τις 38.990 ευρώ στην έκδοση Red, ενώ σε...