Το 2026 η νέα ηλεκτρική Alfa Romeo Stelvio με έως 1.000 άλογα

Σχετικά άρθρα

Η νέα γενιά της Alfa Romeo Stelvio θα παρουσιαστεί το καλοκαίρι του 2025 και θα κυκλοφορήσει στην αγορά εντός του 2026. Θα βασίζεται στην STLA Large πλατφόρμα της Stellantis, την ίδια που βασίζεται και το νέο Dodge Charger και θα αποδίδει έως και 1.000 άλογα στην ηλεκτρική Quadrifoglio έκδοση.

Αυτό δήλωσε για ακόμη μια φορά ο CEO της εταιρίας, Jean-Philippe Imparato, προσθέτοντας πως η αεροδυναμική είναι σημαντική στα ηλεκτρικά μοντέλα, επιτρέποντας στους σχεδιαστές της εταιρίας να έχουν μεγαλύτερη δημιουργικότητα στη σχεδίαση ενός νέου αυτοκινήτου.

Το αυτοκίνητο θα προσφέρεται τόσο ως αμιγώς ηλεκτρικό, όσο και με κινητήρες βενζίνης, με την Alfa Romeo να εστιάσει στην απόδοση στα μελλοντικά της ηλεκτρικά και σύμφωνα με τον Imparato, αυτά θα προσφέρονται με κινητήρες απόδοσης από 350 έως 800 ίππων, με τις Quadrifoglio εκδόσεις να αποδίδουν 1.000 άλογα.

Η Alfa Romeo θέλει να αυξήσει τις πωλήσεις της εκτός Ευρώπης και αυτές να αντιπροσωπεύουν το 40% του συνόλου έως το 2030.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μόνο με μίσθωση το υδρογονοκίνητο plug-in υβριδικό Honda CR-V e:FCEV

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Honda παρουσίασε το CR-V e:FCEV, το οποίο είναι μια υδρογονοκίνητη plug-in υβριδική έκδοση του δημοφιλούς SUV μοντέλου της ιαπωνικής εταιρίας...