Κάπως έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Σχετικά άρθρα

Μέσα στους επόμενους μήνες η BMW θα παρουσιάσει τη νέα, τέταρτη γενιά της X3 και αυτές οι renderings φωτογραφίες μας δείχνουν πως θα μοιάζει σχεδιαστικά το best-seller αυτοκίνητο της BMW το 2023 με 350.000 παραδόσεις.

Θα είναι πιο αεροδυναμικό από την υπάρχουσα γενιά, με τον αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας να μειώνεται από τα 0,29 Cd σε 0,27 Cd, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η κατανάλωση καυσίμου.

Η νέα X3 θα μεγαλώσει σε διαστάσεις, θα έχει πιο άκαμπτο πλαίσιο, θα είναι πιο άνετη στην οδήγηση, ενώ θα προσφέρεται και με ενεργό πλαίσιο με ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ.

Μηχανικά θα προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, με plug-in υβριδικές υλοποιήσεις, αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρική, με το όνομα iX3. Η plug-in υβριδική έκδοση του θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της γερμανικής εταιρίας στη Νότια Αφρική.

Κάποια στιγμή μέσα στη διετία 2026-2027, η BMW θα παρουσιάσει τη νέα γενιά της X3 M που αναφορές θέλουν να είναι ηλεκτρική. Για την ώρα δεν είναι σαφές εάν το μοντέλο ονομαστεί iX3 M ή X3 M, αλλά θα είναι δυνατότερο από τη τωρινή γενιά που παράγει 510 άλογα στην έκδοση Competition.

ΠηγήKolesa.ru

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Έναρξη παραγωγής για τη νέα BMW M5

Εκτός της νέας γενιάς της Σειράς 1, η BMW ανακοίνωσε ότι σήμερα ξεκίνησε η παραγωγή και της νέας M5, η οποία αποκαλύφθηκε μόλις την...

Η BMW M3 Touring CS σε δοκιμές στο Nurburgring

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές ανάπτυξης της Touring έκδοσης της M3 CS, με το αυτοκίνητο να φορά τον 3,0-λιτρο εξακύλινδρο twin-turbo κινητήρα απόδοσης 550...