Πωλείται το προσωπικό Honda NSX του Ayrton Senna για 581.560 ευρώ

Σχετικά άρθρα

Ένα από τα τρία Honda NSX που είχε κάποτε στη κατοχή του Ayrton Senna αναζητά νέο ιδιοκτήτη, αρκεί να είναι διατεθειμένος να αφαιρέσει από τον τραπεζικό του λογαριασμό το ποσό των 500.000 λιρών Αγγλίας (581.560 ευρώ).

Ο Senna χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο NSX το 1991 και το 1992 όταν έμενε στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. Το αυτοκίνητο έχει χρησιμοποιηθεί στα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ “Racing is in my blood” που είχε γυρίσει ο Senna το 1992 και έχει διανύσει σχεδόν 63.000 χιλιόμετρα.

Φορά τον V6 3,0-λίτρων κινητήρα απόδοσης 275 ίππων με 283 Nm ροπής. Σήμερα ανήκει στον Robert McFagan, ο οποίος το παρέλαβε το 2013 μετά από ένα ταξίδι στο Αλγκάρβε. Από τότε, το αυτοκίνητο βρίσκεται στο κτήμα του στο Ανατολικό Σάσεξ του Ηνωμένου Βασιλείου.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...

Επίσημο: Νέα BMW X3

Τη νέα γενιά της X3 παρουσίασε η BMW, με την τέταρτη γενιά του μοντέλου να προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και...