Η ομάδα του Verstappen θα έχει συνομιλίες με την Mercedes στο Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Ο Max Verstappen, ο Jos Verstappen και ο μάνατζέρ του Raymond Vermeulen θα συναντηθούν με ανώτερους αξιωματούχους της Mercedes στο περιθώριο του Grand Prix του Μαϊάμι για να συζητήσουν μια πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα, είτε από το 2025 είτε από το 2026.

Παρόν στις διαπραγματεύσεις θα δώσει ο Toto Wolff, ο διευθύνων σύμβουλος της Mercedes-Benz Ola Kallenius και ο Sir Jim Ratcliffe της Ineos, με τον Wolff να κατέχει το 33,3% της ομάδας της Mercedes, ο Ratcliffe άλλο 33,3% και το υπόλοιπο 33,3 το κατέχει η Mercedes. Δημοσιεύματα θέλουν την Mercedes να είναι πρόθυμη να δώσει 150 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Verstappen.

Ο Jos Verstappen δεν επιβεβαίωσε το κατά πόσο θα υπάρξει η παραπάνω συνάντηση, αλλά είπε πως θα πρέπει να κοιτάξουν και πέρα από το 2026.

Νομίζω ότι όλοι τον θέλουν, μόνο που πιστεύω ότι ο Max είναι στη σωστή θέση αυτή τη στιγμή. Έχει ένα γρήγορο μονοθέσιο, αλλά πρέπει επίσης να κοιτάξουμε και πέρα από το 2026, οπότε αφήνουμε τα πάντα να μας έρθουν. Μένουμε πολύ ήρεμοι και βλέπουμε τι θα γίνει.

Ενώ ο Verstappen έχει συμβόλαιο με τη Red Bull μέχρι το 2028, το μέλλον του ομάδα άρχισε να αμφισβητείται εξαιτίας της υπόθεσης Horner. Ο Ολλανδός έχει μια ρήτρα στο συμβόλαιό του που του επιτρέπει να φύγει από την ομάδα εάν ο Helmut Marko δεν είναι πλέον μέλος της ομάδας.

Το πιθανότερο είναι ο Ολλανδός να παραμείνει στην Red Bull το 2025, αλλά για το 2026 τα πάντα είναι ρευστά, με τον ερχομό των νέων κανονισμών. Η Red Bull θα χρησιμοποιεί από το 2026 την δική της μονάδα ισχύος και φήμες θέλουν αυτός να βρίσκεται πίσω στην εξέλιξη, κάτι που η Red Bull το αρνείται.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα