Η Pagani ετοιμάζει ουρανοξύστη με πολυτελείς κατοικίες στο Μαϊάμι

Σχετικά άρθρα

Η Pagani Automobili επεκτείνει την παρουσία της και στην αγορά των ακινήτων, καθώς ετοιμάζει ένα boutique πολυτελές κτήριο κατοικιών στο North Bay Village του Μαϊάμι.

Το Pagani Residences θα διαθέτει 70 παραθαλάσσιες κατοικίες, με εσωτερικούς χώρους της A++ και επιμέλεια της Pagani Arte, του νέου τμήματος που ειδικεύεται στην εσωτερική διακόσμηση, όπως μας αποκάλυψε πριν λίγο καιρό ο ίδιος ο Horacio Pagani, στη συνέντευξη που μας έδωσε.

Οι κάτοικοι του Pagani Residences θα απολαμβάνουν μια σειρά από αποκλειστικές ανέσεις, όπως γυμναστήριο, πισίνα και σπα, με το καθένα να επιδεικνύει σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια. Το ακίνητο, που έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί το 2027, βρίσκεται στην οδό 7940 West Drive και θα μετρά 28 ορόφους, ενώ θα διαθέτει πεζόδρομο μήκους 80 μέτρων μπροστά στη θάλασσα, μαρίνα και χώρους ψυχαγωγίας.

Είναι σχεδιασμένο από την Revuelta Architecture International με έδρα το Μαϊάμι και το κτήριο θα προσφέρει ευρύχωρα σπίτια δύο έως τεσσάρων υπνοδωματίων, με εμβαδό που θα κυμαίνεται από 185 τ.μ. έως πάνω από 305 τ.μ., καθώς και εκτεταμένους χώρους βεράντας. Η ιδιωτικότητα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό, με μόνο τέσσερις κατοικίες ανά όροφο, ενώ το ρετιρέ είναι 640 τ.μ.

Στο ισόγειο, παροχές όπως παρκαδόρος, σπα για κατοικίδια και αποθηκευτικός χώρος για ποδήλατα και εξοπλισμός θαλάσσιων σπορ βελτιώνουν την άνεση, μαζί με 24ωρη ασφάλεια και ιδιωτικά γκαράζ. Ο όγδοος όροφος στεγάζει ένα ιδιωτικό σαλόνι, βιβλιοθήκη και αίθουσα πολυμέσων, αξιοποιώντας πλήρως την πανοραμική θέα στη θάλασσα. Οι παροχές ευεξίας στον 27ο όροφο περιλαμβάνουν ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, στούντιο πιλάτες και γιόγκα, ένα σπα και ιδιωτικές αίθουσες περιποίησης.

Στην κορυφή, στον 28ο και στον τελευταίο όροφο θα υπάρχει πισίνα και sky lounge με θέα 360 μοιρών στον Ατλαντικό Ωκεανό και τον κόλπο Biscayne, με καμπάνες δίπλα στην πισίνα.

Το Pagani Residences είναι μια συνεργασία μεταξύ της Pagani και της εταιρείας ανάπτυξης Riviera Horizons, με το Fortune Development Sales να διαχειρίζεται τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ. Ξεκινώντας από τα 2,4 εκατομμύρια δολάρια, αυτές οι κατοικίες είναι οι πρώτες κατοικίες με επωνυμία Hypercar στο Μαϊάμι.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ο Πούτιν έκανε δώρο ένα Aurus Senat στον Κιμ Γιονγκ Ουν

Mία ρωσικής κατασκευής λιμουζίνα Aurus Senat, ένα σερβίτσιο τσαγιού και ένα ξιφίδιο ναυάρχου ήταν τα δώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν τον Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ...

Τα πιο “made in the U.S.A” αυτοκίνητα του 2024

Και φέτος το Cars.com δημοσίευσε τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας του σχετικά με τα πιο αμερικάνικα αυτοκίνητα. Τα αποτελέσματα της έρευνας, που δημοσιεύεται κάθε...

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...