Ο Guenther Steiner μήνυσε την Haas επειδή ισχυρίζεται πως του χρωστά χρήματα

Σχετικά άρθρα

Ο Guenther Steiner κατέθεσε μήνυση εναντίον της Haas, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του οφείλει χρήματα από προμήθειες για το χρονικό διάστημα μεταξύ 2021 και 2023. Η μήνυση κατατέθηκε στο Mecklenburg της Βόρειας Καρολίνας και σε αυτή αναφέρεται πως:

Η Haas F1 επέλεξε να μην ανανεώσει τη σύμβαση εργασίας του κ. Steiner. Αυτό ήταν δικαίωμά της. Αλλά η Haas F1 έκανε αυτό που δεν είχε το δικαίωμα να κάνει και αρνήθηκε να πληρώσει τον κ. Steiner το ποσό που του οφείλει βάσει της σύμβαση εργασίας του. Μετά από χρόνια αποδοχής των πλεονεκτημάτων της φήμης, της εμπειρίας και των βαθιών συνδέσεων του κ. Steiner με το άθλημα, η Haas F1 δεν μπορεί να αρνηθεί στον κ. Steiner τα οφέλη που έχει κερδίσει.

Η Haas F1 εμφανιζόταν συχνά στη σειρά Drive to Survive στο Netflix και η παρουσία του κ. Steiner στην εκπομπή οδήγησε όλο και περισσότερους θαυμαστές στη Haas F1. Αυτή η έκθεση ήταν εξαιρετικά πολύτιμη για την πρωτοεμφανιζόμενη αγωνιστική ομάδα, ιδιαίτερα καθώς αναζήτησε πρόσθετες ροές εσόδων για να στηριχθεί στο διαβόητο ακριβό περιβάλλον της Formula 1.

Η μήνυση υπογραμμίζει επίσης πώς η Haas συνεχίζει να πουλά εμπορεύματα με το όνομα και την εικόνα του Steiner, καθώς και να τον χρησιμοποιεί στην επίσημη ιστοσελίδα της. Λέει ότι αυτό γίνεται χωρίς την άδειά του, και επιπλέον δεν του καταβάλλονται δικαιώματα που υποστηρίζει ότι του οφείλονται.

Η Haas F1 δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα, την εικόνα και το ομοίωμα του κ. Steiner ή να τα εκμεταλλεύεται σε οποιαδήποτε μορφή μέσων μετά τη λήξη της απασχόλησής του. Η Haas F1 δεν έχει αποζημιώσει τον κ. Steiner για τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του ονόματος, της εικόνας και της ομοιότητάς του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα