Νέο Volkswagen California

Σχετικά άρθρα

Το νέο California παρουσίασε η Volkswagen, με το μοντέλο να βασίζεται στο Multivan T7 και να έχει μήκος 5,17 μέτρα, 27 εκατοστά μακρύτερο από τον προκάτοχό του, με το πλάτος του να έχει αυξηθεί κατά 3,7 εκατοστά στα 1,94 μέτρα. Το ύψος του αγγίζει τα 1,99 μέτρα.

Το νέο μοντέλο έχει πλέον δύο συρόμενες πόρτες με κουνουπιέρες, σκηνή στην οροφή και έχει ικανότητα ρυμούλκησης έως και 2.000 κιλά. Είναι διαθέσιμο σε πέντε εκδόσεις, τις Beach, Beach Tour, Beach Camper, Coast και Ocean, και μπορεί να εξοπλιστεί με τέντα.

Στο εσωτερικό, η Volkswagen έχει αντικαταστήσει τον πίσω πάγκο με δύο μεμονωμένα καθίσματα που μπορούν να μεταμορφωθούν σε κρεβάτι. Υπάρχει νέα κουζίνα που επιτρέπει στους επιβάτες να μπορούν να βγαίνουν και από τις δύο πλευρές του οχήματος.

Προσφέρεται με τον 2.0 TSI κινητήρα απόδοσης 204 ίππων, με τον 2.0 TDI απόδοσης 150 ίππων και με τον plug-in υβριδικό που συνδυάζει τον 1.4 TSI κινητήρα και έναν ηλεκτροκινητήρα, αποδίδοντας συνδυαστικά 245 άλογα. Ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 13 kW που προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 40 χλμ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Renault παρουσιάζει το Grand Koleos, αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Geely

Θυμάσαι τη Renault Samsung Motors; Τον Μάρτιο του 2022, ο κορεατικός βραχίονας της γαλλικής μάρκας απέρριψε το όνομα της δημοφιλούς ηλεκτρονικής μάρκας και τη...

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...