Η Toyota ετοιμάζει τον αντίπαλο του MX-5

Σχετικά άρθρα

Το “μακρινό” 2015 η Toyota είχε παρουσιάσει το S-FR Concept και αναφορές από την Ιαπωνία θέλουν το αυτοκίνητο να περνά στη παραγωγή είτε στα τέλη του 2026, είτε στις αρχές του 2027.

Το 2+2 αυτοκίνητο θα κατασκευαστεί σε συνεργασία με την Daihatsu και τη Suzuki, θα έχει μήκος μικρότερο από 4 μέτρα, πλάτος κάτω του 1,7 μέτρου, ύψος κάτι περισσότερο από 1,3 μέτρα και μεταξόνιο περίπου 2,5 μέτρων.

Θα τοποθετηθεί απέναντι από το Mazda MX-5 και κάτω από τα GR86 και Supra, με τον κινητήρα να βρίσκεται στο μπροστά μέρος και να στέλνει την κίνηση στους πίσω τροχούς.

Ο 1.300άρης κινητήρας του θα είναι τρικύλινδρος και θα αποδίδει 150 άλογα με 225 Nm ροπής. Θα συνδυάζεται τόσο με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, όσο και με 8-τάχυτο αυτόματο, με την τιμή του αυτοκινήτου να εκτιμάται πως θα ανέρχεται στην Ιαπωνία από τα περίπου 20.000 ευρώ.

Διάβασε ακόμη

Η Toyota ετοιμάζει το GR Starlet

ΠηγήBestcarweb

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...

Το νέο VW Passat στο τεστ αποφυγής ταράνδου

Το νέο Volkswagen Passat -Tech δοκιμάστηκε στο τεστ αποφυγής ταράνδου, με το μοντέλο να περνά με επιτυχία τη συγκεκριμένη δοκιμασία, με μέγιστη ταχύτητα τα...