Μια Pagani Utopia θα έχει βαφή με σκόνη από τη Σελήνη

Σχετικά άρθρα

Ο Kris Singh έχει παραγγείλει μια Pagani Utopia και αυτή θα βαφτεί με ένα μοναδικό χρώμα που θα χρησιμοποιήσει σκόνη από την Σελήνη.

Ο Singh ήθελε αρχικά να βάψει την Aston Martin Valkyrie του με ένα ιδιαίτερο κόκκινο χρώμα που θα είχε μέσα του και σκόνη από έναν βράχο της Σελήνης που έχει αγοράσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι το πρώτο αυτοκίνητο που θα έχει στη βαφή του σκόνη από τη Σελήνη θα είναι η Utopia.

Το αυτοκίνητο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στους επόμενους 12 μήνες και για την ώρα παραμένει άγνωστη τι απόχρωση θα έχει.

Η συλλογή αυτοκινήτων του Singh περιλαμβάνει ένα από τα πέντε Pagani Zonda Cinque, ένα Pagani Zonda S 7.3, ένα Huayra BC που ονομάζεται “Macchina Volante” και ένα Pagani Huayra που ονομάζεται “La Monza Lisa”.

Επίσης, έχει τέσσερις Bugatti Chiron, μια Bugatti Divo, μια Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse που ανήκε στο παρελθόν στον Arnold Schwarzenegger, όπως και πολλές Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce και πολλά ακόμη.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες ένα Toyota GR Corolla να σπάει κινητήρα και να παίρνει φωτιά

Το περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα, σε έναν αυτοκινητόδρομο της Βόρειας Καρολίνας στην Αμερική, με τον οδηγό του ιαπωνικού hot hatch να αναφέρει ότι...

Επίσημο: Νέα BMW X3

Τη νέα γενιά της X3 παρουσίασε η BMW, με την τέταρτη γενιά του μοντέλου να προσφέρεται τόσο με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, όσο και...