H ταινία του Brad Pitt για την F1 θα είναι μια από τις πιο ακριβές του Hollywood

Σχετικά άρθρα

Έχει περάσει μήνες από την τελευταία φορά που μάθαμε κάτι για την ταινία του Brad Pitt για τη Formula 1 και τώρα γίνεται γνωστό ότι αυτή θα είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές του Hollywood που έχει γίνει ποτέ.

Σύμφωνα με το Puck, ο προϋπολογισμός της ταινίας έχει ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Εάν το ποσό είναι ακριβές, αυτό θα την καθιστά μία από τις πιο ακριβές ταινίες που έγιναν ποτέ και, ως εκ τούτου, αντιμετωπίζει πολλά εμπόδια για να κυκλοφορήσει.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους η επερχόμενη ταινία έχει γίνει μια από τις πιο ακριβές. Η ταινία ανακοινώθηκε το 2021, αλλά η παραγωγή της ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2023, ήτοι λίγες μέρες πριν ξεκινήσει η 118-ημερή απεργία της SAG-AFTRA. Αυτή καθυστέρησε σημαντικά την παραγωγή και αυτές οι καθυστερήσεις πάντα προκαλούν δραστική αύξηση του κόστους.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο η ταινία της Formula 1 είναι τόσο ακριβή είναι επειδή οι ηθοποιοί οδήγησαν πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Αυτό περιλαμβάνει τον Pitt, ο οποίος οδήγησε ένα τροποποιημένο μονοθέσιο της Formula 2 -με ένα πρόσθετο αεροδυναμικό πακέτο που το έκανε να μοιάζει με ένα της Formula 1- κατά τη διάρκεια του αγωνιστικού τριημέρου στο GP της Μεγάλης Βρετανίας.

Η οδήγηση πραγματικών αγωνιστικών αυτοκινήτων από ηθοποιούς απαιτεί εκτεταμένη εκπαίδευση και ενισχυμένα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα οποία είναι απαραίτητα, αλλά φυσικά αυξάνουν το κόστος.

Η ταινία έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη του Top Gun: Maverick, Joseph Kosinski και τον συν-σεναριογράφο Ehren Kruger. Παρότι η παραγωγή είναι της Apple Original Films, η ταινία εξακολουθεί να μην έχει κινηματογραφικό διανομέα ή επίσημη ημερομηνία προβολής.

Ο Brad Pitt είναι ο πρωταγωνιστής και υποδύεται έναν βετεράνο σταρ των αγώνων που βγαίνει από τη σύνταξη για να καθοδηγήσει έναν νεαρό οδηγό -που θα τον υποδυθεί ο Damson Idris– ενώ ο ίδιος θα έχει την τελευταία του ευκαιρία για δόξα στις πίστες.

Ο Lewis Hamilton είναι ένας εκ των παραγωγών της ταινίας, μαζί με τον παραγωγό του Top Gun, Jerry Bruckheimer, τον Chad Oman και την εταιρία του Pitt, Plan B Entertainment. Η τελευταία ταινία του Bruckheimer με θέμα τους αγώνες αυτοκινήτου ήταν το Days of Thunder, το blockbuster του NASCAR με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise, το 1990.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το Nissan Qashqai facelift ήρθε Ελλάδα, αναλυτικά οι τιμές του

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η στατική, πανελλήνια παρουσίαση του ανανεωμένου Qashqai, με την εισαγωγική εταιρία να ανακοινώνει τον αναλυτικό τιμοκατάλογο του δημοφιλέστατου μοντέλου της Nissan. Επιπλέον, η...