4+ εκατ. ευρώ πουλήθηκαν τα ρολόγια του Michael Schumacher

Σχετικά άρθρα

Ο οίκος δημοπρασιών Christie’s έβγαλε σε δημοπρασία 8 ρολόγια από την προσωπική συλλογή του Michael Schumacher, τα οποία πουλήθηκαν για περισσότερα από 4 εκατ. ευρώ. Τα πέντε από τα 8 ρολόγια τα αγόρασε ο ίδιος άνθρωπος.

Το μοναδικό F.P. Journe Vagabondage 1 Model του 2004 που τιμά τα επτά πρωταθλήματα του Schumacher και που δόθηκε στον Γερμανό από τον διευθυντή της ομάδας του στη Scuderia Ferrari, Jean Todt, πουλήθηκε για 1,5 εκατ. ελβετικά φράγκα (1,53 εκατ. ευρώ).

Το ρολόι με πλατινένιο περίβλημα δείχνει τις ώρες με το λογότυπο της Ferrari και το χαρακτηριστικό κράνος του Schumacher. Το μοναδικό στο είδος του ρολόι της ωρολογοποιίας της Γενεύης αναμένεται να πιάσει τιμή μεταξύ 1 και 2 εκατ. ευρώ.

Ο χρονογράφος Audemars Piguet Royal Oak σε λευκό χρυσό με λευκό καντράν, που αποτυπώνει το έμβλημα της ομάδας Ferrari, το κράνος του Schumacher, καθώς και έξι αστέρια που σηματοδοτήσουν τα έξι πρωταθλήματα που είχε κερδίσει μεταξύ 1994 και 2003 πουλήθηκε για 415.800 ελβετικά φράγκα (423.440 ευρώ). Το ρολόι δόθηκε επίσης στον Schumacher από τον Todt.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα